2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطف میکنین بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست

البته اگر شوهری بداز کار دربیاد اگرمهریه او 1000سکه هم باشه ان قدر سختی می کشه که مهرش را می بخشه تا جانش را نجات بدهدولی اگر زندگی خوب باشه با مهریه کم هم فرد خوشبخت میشه چون اسلام هم روی مهریه کم خیلی توصیه کرده ولی خب الان 14سکه هم مهریه پایینی است لا اقل مهریه از50تا سکه نبایدکمترباشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين سوال رو يكدفعه تو برنامه دكتر هلاكويى ديدم كسى پرسيد.دكتر هلاكويى اينطور جواب داد:

اگه به تساوى زن و مرد اعتقاد داريد،مهريه اصلا منطقى نيست.اما در كشورى كه برابرى زن و مرد معنى نداره و همه حقوق ازدواج مثل حق تحصيل،حضانت،خروج از كشور،و...به مرد داده ميشه.پس شما از تنها حقى كه داريد استفاده كنيد.مهريه بگيريد،خوبش هم بگيريد.

به نظر منم اصلا مهم نیست

ما زیر ٦٠٠تا تو فامیل نداشتیم ولی من ١٠٠تا مهریه م بود و البته یه خونه

دلیلشم این بود که خانواده همسرم واقعا رسم بالای صدتا نداشتن

باید تحقیق کنی ببینی واقعا علت اصرارشوت همین رسمه یا نه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
هفته پیش نامزدی دختر برادرشوهرم بود تا گفتن۱۱۴اونام گفتن مبارکه با اینکه گرونه چیزی نگفتن حتی تخفیفم ...

ماسرهمین مهریه خانوادش یه کارایی کردن 

خوداقاراضی به بیشتربود اماخانوادشون خیر

علی الظاهر خوبه  اماخانواده منم موافق نیستن

خب بیین من وشوهرم ی بار دعوای بدی شدم گفتم مهرمو اجرا میزارم گفت برو شش ماه یکی بیشتر بهت نمیدن راستم میگه ،،ب نظر من اگه شغلش خوبه اخلاقش خوبه اصلا مهم نیست

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....