2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطف میکنین بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
خب بیین من وشوهرم ی بار دعوای بدی شدم گفتم مهرمو اجرا میزارم گفت برو شش ماه یکی بیشتر بهت نمیدن راست ...

دور از جون و زندگيت.ولى اگه شكايت ميكردى اول همه اموالش توقيف ميشه بعد بر اساس حقوقش مهريه كم ميسه.كارمند دولت باشه كه بيچاره است.اينقدر هم الكى نيست عزيزم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش نامزدی دختر برادرشوهرم بود تا گفتن۱۱۴اونام گفتن مبارکه با اینکه گرونه چیزی نگفتن حتی تخفیفم ...

والا ما هم اونا گفتن چنتا ما گفتیم مهریه سنگین نمیخایم 114 تا کافیه اونام گفتن مبارکه 

درسته مهریه شوهر بد رو تبدیل به شوهره خوب یا بالعکس نمیکنه ولی مهریه  وجهه قانونیش خیلی مهمه ..تنها حقیه که زن تو قانون داره ....تنها در صورتی ۱۴ تا رو قبول کن که شروط ضمن عقد رو هم بصورت ثبت سند رسمی(نه فقط موقع خوندن خطبه) بگیری ...یعنی حق طلاق..حق حضانت بچه..حق سفر حق کار 

و غیره

دور از جون و زندگيت.ولى اگه شكايت ميكردى اول همه اموالش توقيف ميشه بعد بر اساس حقوقش مهريه كم م ...

اااا😍😍😍😍😍😍😍عشقم شوهر من خیلی خره وگوش ب فرمون خانواده ش ی زمین داریم وی ماشین ک ماشین طلا مجردیم بود دادم بهش بخدا زدم ب اسمش ،،مطمئن باش میزنه اسم داداشش

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

مهم نیس به شرطی که طرف عادی برخورد کنه اینکه روی خیلی کم بودن اینهمه اصرار دارن مشکوکه درصورتی که ۱۱۴ تا کم محسوب میشه و باید بتونن قبول کنن

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
اااا😍😍😍😍😍😍😍عشقم شوهر من خیلی خره وگوش ب فرمون خانواده ش ی زمین داریم وی ماشین ک ماشین طلا مجر ...

عزيزم اولا اگه واقعا ميخواى شكايت كنى.همش نگو و آگاهش نكن.اگه بعد از اينكه خانم مهريه اش رو اجرا بذاره،آقا برن اموالشون رو بنام كس ديگه بزنن.خانم ميتونن دوباره شكايت كنن و بر أساس تاريخ اسناد،معامله اى كه انجام شده باطل ميشه.

عزيزم اولا اگه واقعا ميخواى شكايت كنى.همش نگو و آگاهش نكن.اگه بعد از اينكه خانم مهريه اش رو اجرا بذا ...

ایول خوبه🌸🌸🌸🌸من دوست ندارم زندگیم بپاشه ولی خدایی یکم آگاهی هم خوبه😘😘😘😘😘مرسی ازت

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....