خب بیین من وشوهرم ی بار دعوای بدی شدم گفتم مهرمو اجرا میزارم گفت برو شش ماه یکی بیشتر بهت نمیدن راست ...
دور از جون و زندگيت.ولى اگه شكايت ميكردى اول همه اموالش توقيف ميشه بعد بر اساس حقوقش مهريه كم ميسه.كارمند دولت باشه كه بيچاره است.اينقدر هم الكى نيست عزيزم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته مهریه شوهر بد رو تبدیل به شوهره خوب یا بالعکس نمیکنه ولی مهریه وجهه قانونیش خیلی مهمه ..تنها حقیه که زن تو قانون داره ....تنها در صورتی ۱۴ تا رو قبول کن که شروط ضمن عقد رو هم بصورت ثبت سند رسمی(نه فقط موقع خوندن خطبه) بگیری ...یعنی حق طلاق..حق حضانت بچه..حق سفر حق کار
دور از جون و زندگيت.ولى اگه شكايت ميكردى اول همه اموالش توقيف ميشه بعد بر اساس حقوقش مهريه كم م ...
اااا😍😍😍😍😍😍😍عشقم شوهر من خیلی خره وگوش ب فرمون خانواده ش ی زمین داریم وی ماشین ک ماشین طلا مجردیم بود دادم بهش بخدا زدم ب اسمش ،،مطمئن باش میزنه اسم داداشش
اااا😍😍😍😍😍😍😍عشقم شوهر من خیلی خره وگوش ب فرمون خانواده ش ی زمین داریم وی ماشین ک ماشین طلا مجر ...
عزيزم اولا اگه واقعا ميخواى شكايت كنى.همش نگو و آگاهش نكن.اگه بعد از اينكه خانم مهريه اش رو اجرا بذاره،آقا برن اموالشون رو بنام كس ديگه بزنن.خانم ميتونن دوباره شكايت كنن و بر أساس تاريخ اسناد،معامله اى كه انجام شده باطل ميشه.