2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 155 پست
اره اما جدی زنگ زد ب برادرم

داداشت این وسط چی میگه

خیلی جنم داشت میومد مراقبت از مادر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اگر شوهر و زندگیتو دوست داری ک هیچ خودت میدونی باید به حرف شوهر باشی مخصوصا در مورد بیرون رف ...

اره خب حق حرفت  اما واقعا منم گیر بودم نمیشد مادرمو تنها بزارم اما بخاطر این موضوع طلاق  آخه  بابا آخه اون خودش بخاطر مادرش خودشو فدا می‌کنه 

آخه ن خونه داره نه عروسی گرفته همینجور ساعت 12 شب گفت یا میای همین الان یا طلاق

فهمیده تو از طلاق میترسی اینجوری تهدیدت میکنه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

داداشت این وسط چی میگهخیلی جنم داشت میومد مراقبت از مادر

اونم هیچی نگفت نگفت خب زشته طلاق چیه خوب نیست  اینا میگم بهش زنگ بزن میگه نمی‌زنم اون گفته طلاق من چی بگم

شوهرت چند سالشه؟ معلومه آدم خامی هست حتی به زبون آوردن طلاق برای هر اتفاق پیش پا افتاده ای اصلا قشنگ نیست...راه سختی رو با این مرد درپیش داری خدا بهت صبر بده تا این مرد رو بزرگ کنی

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
بزن کانال شیرین زبونیچمیدونم ازش تعریف و تمجید بکن پشت تلفن خرش بکن حسابیبعد هم بگو سریع برمیگردیاصل ...

میگم بلاکم کرده  اصلا جواب نمی‌ده سیم می‌کنه سریع بلاک می‌کنه 

اونم هیچی نگفت نگفت خب زشته طلاق چیه خوب نیست اینا میگم بهش زنگ بزن میگه نمی‌زنم اون گفته طلاق من چ ...

چ خانواده ساده ای هستید

چرا انقدر از طلاق میترسی ک اینجوری دست بزاره تو نقطه ضعفت

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اونم هیچی نگفت نگفت خب زشته طلاق چیه خوب نیست اینا میگم بهش زنگ بزن میگه نمی‌زنم اون گفته طلاق من چ ...

وای خدایا چه اسکل

ببین اسی زنگ بزن شوهرت هر چی گفت تو شیرین زبونی چرب زبونی کن حرفایی بزن که خوشش میاد

حسابی خرش کن بعد ازش اجازه بگیر لطفا اقا اجازه میدید من شب پیش مادرم بمونم؟ بیچاره حالش خیلی بده نمیتونه تنها بمونه. مطمئنم مرد زندگیم اجازه میده شما خیلی به فکر من هستید.

اینجوری بگو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگم بلاکم کرده اصلا جواب نمی‌ده سیم می‌کنه سریع بلاک می‌کنه

با تلفن خونه ثابت زنگ بزن

ن جدی میگه طلاق و منو بلاک می‌کنه

بگو اکی برو فردا اقدام کن اگه زیاد التماس کنی و ناراحت بشی هر بار سر هر چیزی این بلارو سرت میاره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش