2777
2789

یا تب سوزنی انجام دادید؟

من وزن کم کردم تو رژیم الان باز دارم اضافه میکنم. اشتهای عجیبی میاد سراغم

چ کنم خسته شدمممم

🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، باهات همدردی میکنم، جدیدا احساس میکنم سوراخ شدم هر چی میخورم میریزه بیرون بازم گشنمه! 😐

خستم خواهر خسته 😢😢

بخدا بدونم راهی هست بتونم جلو این حس گشنگی رو بگیرم دریغ نمیکنم. همش گشنمه

🍃

منم همیشه گشنمه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
خستم خواهر خسته 😢😢 بخدا بدونم راهی هست بتونم جلو این حس گشنگی رو بگیرم دریغ نمیکنم. همش گشنمه

میدونم عزیزم، من که تو کار خودم موندم، شما باز اراده کردی وزن کم کردی، من که دیگه کلا از حد گذروندم 😐

کیمیاگر شده ام ...
چاقم عزیزم ازمایش کلی؟ به نظرت ممکنه از چی باشه؟؟

آره برو پزشکه عمومی یه چکاب بنویسه اگه لاغربودی میگفتم احتمالا تیرویید پر کار الآن احتمال داره یا دیابت یا کم کاری تیرویید  .حتما دکتر برو با قرص هم بیماری درمان میشه هم وزنت میاد پایین . البته ممکنه فقط شکمو باشی😉

سلام عزیزم خوبیییی؟؟؟؟😘😘😘 منو یادته ؟؟؟؟ مریمم همونی که تو تل باهم دوست بودیم😍😍😍😍

مریم ک میخواستیم با هم لاغر کنیم 😂 اره عشششقم چطور مطوریاییییییییی

🍃
مریم ک میخواستیم با هم لاغر کنیم 😂 اره عشششقم چطور مطوریاییییییییی

خوبم عشقولی😘😘😘چخبرا؟؟؟

با وزنت چیکار کردی ؟؟؟

منه اخمخ ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۸۸ دوباره ول کردم الان باز شدم ۹۸😭😭😭😭

خوبم عشقولی😘😘😘چخبرا؟؟؟ با وزنت چیکار کردی ؟؟؟ منه اخمخ ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۸۸ دوباره ول کردم ال ...

فدات بشم کککک

من ۹۵ بودم یادته الان ۸۸ ام تا ۸۵ رفتم پایین دوباره داره میره بالا ک باس جلوشو بگیرم.

تو چرااااا ول کردییییییی بچه 😡😡😡😡مانکن شده بودی ککککک

🍃