2777
2789
عنوان

خانوماي باردار مامانا بياين

171 بازدید | 37 پست

من امروز وارد هفته ي ٣٥شدم

طبق سونو هفته ي ٣٦ هستم

درد شديد تو ناحيه ي كمر دارم

با دل درد

ديروز پيش دكترم بودم

گفت اين دردا تو اين سن از بارداري طبيعيه

اگه هم با اين دردا قرار باشه زايمان كني نميتونيم جلوشونو بگيريم

چيكار كنم بنظرتون؟؟

نميخوام قبل از ٣٧هفته زايمان كنم

ولي حالم اصلا خوش نيست

حس ميكنم تكوناي بچمم كم شده

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

یکم تحمل کن تا وارد هفته 37بشی اگه دیدی دردات جوریه نمیتونی تحمل کنی شب یا نصف شب حتما برو زایشگا. الان بچت رسیده نگران نباش. تو ماه نهم که باشی خیالت راحت دیگه الان تو ماه 9هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کامل کن تا یکی دو هفته هم بگذره من بارداری قبلیم از ۳۴هفته درد داشتم داروی ضد انقباض میخوردم و استراحت کامل البته چون قرار بود سزارین بشم دارو بهم داده بود اخرشم هفته ۳۷دردم شدید و خونریزی افتادم اورژانسی جراحی شدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
استراحت کن انشالله خوب بشی. من چی بگم الان هفته ۲۴ هستم و دکترم گفته احتمال زایمان زودرس داری از دی ...

منم خطرش رو داشتم

تو ٧ماه بستري شدم بيمارستان

دارو گرفتم ١٨تا سرم ٦٠تا قرص

با امپول و شياف رفع شد خداروشكر

استراحت کن انشالله خوب بشی. من چی بگم الان هفته ۲۴ هستم و دکترم گفته احتمال زایمان زودرس داری از دی ...

عزیز دلم ناراحت نباش استرس هم برات خوب نیس.تومل بخدا ان شالله هیچی نمیشه. بعضی دکترا فقط بلدن آدمو بترسونن. من الان ده هفتمه متاسفانه خونریزی کردم و الان استراحت مطلقم دکتر گفت ممکنه بمونه بچه یا نمونه. خونریزی پشت پرده ات گفت زیاده منم راهی ندارم جز توکل به خدایی که این بچه رو گذاشت تو دامنم و اگه بخواد بهم میبخشه اگه نه هدیه خودشه و پس میگیره. 

یکم تحمل کن تا وارد هفته 37بشی اگه دیدی دردات جوریه نمیتونی تحمل کنی شب یا نصف شب حتما برو زایشگا. ا ...

همش استراحتم

ديروز يه چند قدم راه رفتم فقط

خودمم دلم نميخواد الان زايمان كنم كوچولوئه هنوز

استراحت کامل کن تا یکی دو هفته هم بگذره من بارداری قبلیم از ۳۴هفته درد داشتم داروی ضد انقباض میخوردم ...

منم خيلي دارو خوردم

الان يك هفته ست داروهامو قطع كرده