2777
2789

عزیزای دل

لطفا منو راهنمایی کنید...

ریشه ی موهام ۳سانت قهوه ای نسکافه ای تیره ست...

بقیه ی موهام بلوند خیلی خیلی روشن (شیر نسکافه ای ۹ زده بودم که الان پریده و بیشتر شبیه کنفی و طلایی هست.)

میخوام ریشه ها دودی تر بشه و بقیه مو هم یه جلایی بگیره..

👈با چه ترکیبی رنگساژ کنم؟؟؟

یه سوال ببخشید خودتون رنگساژ میکنید یا میرید ارایشگاه

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم

منم میتونم انجام بدم ..

من‌امبره کردم و الان پایین موهام طلایی و زرد شده

لین رنگو دوست دارم

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓
از هر کدوم چقدر؟

بستگی داره اندازه موهات چقدر باشه پایه رنگت صدفی با سه صفر بزن دودی یکم کمتر واریاسیون نقره ای هم یه بند انگشت، ترکیب این رنگها عالیه حتی توی موهای دکلره نشده هم یه رنگ شیک در میاد 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
عزیزم شماره رنگا هم بگو لطفا

راستشو بخوای من فراموش کردم خیلی وقته دیگه رنگهای مارک هایی که ایران مصرف میشه رو استفاده نمیکنم، ولی این ترکیب میدونم عالیه من قبلا میذاشتم همه میپرسیدن کدوم آرایشگاه میری و باور نمیکردن بدون دکلره این رنگ در میاد، البته یه موقع هایی یه کوچولو نسکافه ای هم اضافه میکردم نسکافه ای برای موهایی که دکلره ‌‌شده قشنگتر در میاد برای موهای معمولی بذاری به قرمزی میزنع

یعنی یه روز منم مامان میشم