2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه هاشون مدرسه میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موندن یا نموندن بسته به اینه که دانش اموز حروف رو بشناسه و بتونه تشخیص بده و بنویسه بخونه که ب ...

معلم دخترم ی آقای نسبتا سن بالاهستن وبنظرم تجربه داره.ولی خودم میخوام دخترم پیشرفتش زیادباشه

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂
به نظرتون دولتی بهتره یا غیرانتفاعی؟ یا کلا فرق چندانی ندارن با هم

غیرانتفاعی از این نظر که امکانات بیشتری دارن و تعداد دانش اموزا کمتره و فشار به بچه نمیارن بهتره..ولی خب معلمای دولتی کار کشته تر و بیشتر نیروهای تربیت معلمی ان..اما تو غیر انتفاعی معمولا معلم ها از هر رشته ای هستن و کمتر مسلط اند..

غیرانتفاعی از این نظر که امکانات بیشتری دارن و تعداد دانش اموزا کمتره و فشار به بچه نمیارن بهتره..ول ...

والا واسه من اموزش زیاد ملاک نیست بیشتر طرز برخورد با بچه واسم مهمه که معلم بی اعصاب نباشه 

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
والا واسه من اموزش زیاد ملاک نیست بیشتر طرز برخورد با بچه واسم مهمه که معلم بی اعصاب نباشه 

ببر غیر انتفاعی چون خلوت تره برا بچه بیشتر میشه وقت گذاشت..و بچها رو نازنازی بار میارن اصولا خخخخ