2777
2789
عنوان

عفونت ادراری. کمک!!!

23228 بازدید | 72 پست

سلام خانوما. من عفونت ادراری دارم یساله که خوب نمیشه هردفعه هم میرم دکتر زنان داروی خاصی نمیدن. الانم خودم فنازومکس و سیپروفلوکساسین میخورم خوب میشم ولی بعد چندبار رابطه دوباره برمیگرده. راهنماییم کنین تروخدا

خوب بعد هر رابطه زودی برو دسشویی و تمیز شو

بعدم قرصاتو سروقت بخورو و قطع نکن زودی خوب میشی

من بیست روزه خوب شدم😊

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذغال اخته بخور،عنبرنسا دود کن،زیادم انتی بیوتیک بخوری دیگ کلا جواب نمیده

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

متاسفانه هیچ درمانی نداره و بعد رابطه حتما ادرار کن اب زیاد بخور 

هر روز دوتا تنگ اب جوشیده و عسل و لیمو قاطی کن بخور 

قرص سیپرورو نخووور همش دیگه به بدنت جواب نمیده مثه من بدبخت میشی 

اصلا قرص سرخود نخور 

دمنوش پنیرک قبل خاب دم کن بخور 

سلام عزیزم قرص ارومکس بهبود عفونت و التهاب مجاری ادراری

عصاره کرن بری هست بخور خوب میشی،منم چند ماه درگیر بودم مث شما

اینو یه فوق تخصص داد عالیه،گیاهیم هست

اما گرونه اصلش پیدا کن ماله شرکت گلدن لایف هست مال من

مطمئن شوهمسرت عفونت ادراری نداره

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

هر روز تو تشت اب گرم و جوش شیرین بشین

ژل پاک کننده اقایان برای همسرت بگیر از شوهرته ک ب تو سرایت میکنه 

لباس زیر نخی بپوشید وتند تند شیو کنید

سعی کن او را ل س ک س نداشته باشی بدتر میشه

وای منم سه چهار روزه عفونت گرفتم موقع دشویی درد شدید دارم دیگه به کلیه هامم رسیده دردش ولی دکتر نرفتم دارم سیر درمانی میکنم یه کوچولو بهترشدم نمیدونم چطور بشه اخرش خوب میشم با سیر یا کارم به دکتر میرسه خدا داند

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
خوب بعد هر رابطه زودی برو دسشویی و تمیز شو بعدم قرصاتو سروقت بخورو و قطع نکن زودی خوب میشی من بیست ...

من چون عفونت ادراریم شدید بود دیواره های واژنم موقع نزدیکی سوز میکرد افتضاح جوری که از همسرم فراری بودم. هم عنبرنسا دود دادم هم داروهارو گرفتم خوردم الان بیشتر از یماهه. خوب شده بودم ولی دوباره برگشت