2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بیایید

394 بازدید | 34 پست

سلام، خانومای عزیز من خیلی سختیا مثل دروغ خیانت کتک بی پولی مستاجری دشمت بودن خانوادش باهامو تحمل کردم اما بار اخر گفتم من باردارم قسمت میدم اینکارو نکن دیگه گفت ک توهم زدی اما من اتمام حجت کرده بودم تکرار کنه بفهمم ولش میکنم.ی دختر ۶ساله تو زندگیمه ۶ ساله حتی بابتش قرص خوردم اقا حاشا کرد .الان دختره رو تو پیج پیدا کردم از این محجبه ها هست تقریبا لعنت بهش .من بچم سقط شده یکماه و۷روزه بازم خیلی چی ا دیدم خطو گوشی دویاره عکسا لختی ی زن دیکه تو پوشه مخفی و دیدن اینکه تو گوشی اقا شماره دختره دیگه هست گشتم تا همون دختر۶ سال قبله یکیشم ک انگار رابطع ها باهم داشتن.خانواده سنتی دارم دیگه خستم میخوام جداشم ۲۶سالمه ایا شما بعد طلاق واقعا راضی تر شدید ؟موفق شدید خوشبخت چطور؟مشاور تلفنی تاحالا گرفتید من نگرفتم شمارش چنده ‌؟.البته اینم بگم من لیسلنس دارم اما خب مدرک ارایش و خیاطی ندارم .دسگه نمیتونم زندگی کنم میترسم نمیدونم بعد طلاق چطوره البته کل ۸ سال زندگیم عذاب بود راهنماییم گنیو لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو 

اين همه مريضي اَز اعصاب مياد 

راحت ميشي 

اين ادم درست بشو نيس 

بعد جدايي ديگه دغدغت خودتي 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

چرا بچه دار شدی از این آدم ؟؟ببخشید ولی من درک نمیکنم چرا باید از چنین آدمی بچه دار شد ؟؟؟چرا عزت نفس و اعتماد به نفستو بالانمیبری ؟؟این اسمش فداکاری نیست ..داری عمرتو هدر میدی ..

من جدا نشدم اما چون تجربه کاریم هست میگم شما سکوت میکنی چون ترس داری و این اسمش فداکاری نیست 

طلاق خوب نیست البته خوب شوهرت واقعا ادم نیست که بخوای باهاش زندگی کنی ولی طلاقم خوب نیست برو مشاوره بعد تصمیم بگیر اگرم دیگه خواستی طلاق بگیری مهریتو هر چی جا میده بگیر و حتما یه شغل پیدا کن 

متاسفم برا همسرتون 😢

ده روزی میشه بخدا من خیلس از خودم گذشتم چون خودم خواسته بودم ۸ سال زندگیمو با چنگ و دندون نگه داشتم اما ابان جلو چشام اتیش گرفت و نتونستم کاری کنم دختره جواب منو مداد اما جا دیگه حاشا کرد 

اگه یه شغل خوب دست و پا کنی و خانواده ت حمایتت کنن جدا بشی بهتره ، اینجوری کل زندگیت عذاب و‌ فکر و استرس ، مگه آدم چقدر جوون چقدر زنده ست و شاداب ، چرا باید‌ شما پاسوز کسی بشی که حتی عین خیالشم نیس 

من خیلیارو دیدم تو فامیلا.خیلی خیلی راضین جدا شدن.خیلیاشون دوباره ازدواج کردن بچه دار شدن.خیلی خوشبختن خوشحالن.ب خدا راست میگم.مگه چند سالته ک خودتو اسیر ی همچین ادمی کردی.مگه طلاق شاخ و دم داره.چرا خواستی بلای سر خودت بیاری در حالی ک خدا طلاق و گذاشته جلوی روی ادما

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

سلام عزیزم 

منم تو سن خیلی کم و با اجبار با یه مرتیکه بی شخصیت بی سواد و احمق ازدواج کردم و جدا شدم

من دوستش نداشتم اجباری بودزجر کشیدم 

ولی طلاق گرفتم انگار از زندان ازاد شدم 

خیلی حالم خوب شد 

الان راحتم بله خوشبخت تر شدم از زندگیم لذت بردم و موفق شدم 

اما ازدواج نکردم ادم درست پیدا نشد البته اگه ازدولجم نکنم اشکال نداره چون راضیم 

شماره مشاوره ۱۴۸۰ رو بگیر

یه مشاره دیگه هم هست تلفنی رایگان خواستی بیا خصوصی بهت بدم

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
چرا بچه دار شدی از این آدم ؟؟ببخشید ولی من درک نمیکنم چرا باید از چنین آدمی بچه دار شد ؟؟؟چرا عزت نف ...

از سرکوفت میترسم اما من دوستش داشتم خیلی کارا براش کروم.بچه ناخواسته بود اما خود بخود سقط شد .یعنی من میتونم بعدش موفق بشم و دوام بیارم

من مجردم اما واقعا خودت فقط میتونی تصمیم بگیری واسه زندگیت به قول خودت ازدست شوهرت ودختره چندساله داری قرص میخوری 😦😧یعنی واقعا بعدش وضعت الان بدترمیشه؟ هرچی هم بشه به نظرم نه. خودتونجات بده شماتاهمین الانشم زیادی باشوهرت کناراومدی ! فقط خواهشا دیگه حامله نشو فعلا اگرخواستی بمونی تواون زندگی پای یه بچه بی گناهو به اون زندگی بازنکن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........