2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 34 پست
اگه یه شغل خوب دست و پا کنی و خانواده ت حمایتت کنن جدا بشی بهتره ، اینجوری کل زندگیت عذاب و‌ فکر و ا ...

من بعداز سقط و الان استرسی شدم قلبم دو ساله عصبی شدم از زیبایی چیزی کم ندارم خیلی سرتراز اونم اما خانواده مالی نمیتونن بابا حمایت نمیکنه تنهام اما خیلی داغونم دلم براش میسوزه اما اون همیشه هرکار کردم هرجا میرفتم برمیگشتم میدیدم ی چیزی حتی شلوار خونگی دخترونه دیدم .خیلی عذاب دارم دعا کنید برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شو عزیزم

شاید اولش یکم سختت بشه اما اراده کن و برو دنبال کار و خودت زندگیتو بساز. چون هنوز خیلییی جوونی و اول راه هستی

روحیت رو از نو بساز و انشاالله با یه آدم عالی آشنا بشی و طعم خوشبختی رو بفهمی

مهریه داری؟ چیزی به نامت هست؟ چقدر پس انداز یا طلا داری؟

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

منم  شوهرم بهش خونه دادم جهزیه دادم  تازه خرجی خونه درمان دکترم بابام میداد  سر این موضوع خواهرم  از دست دادم خواهر جووونمو اینجور ادمایی باید برن گم شن خیانت کار بود نامرد بود مشروب خور رفیق بازم بود الان نیست راحتم الانم اخرای طلاقمه ولی کسی جای خواهرم نمیاد. خواهری که مثه مادرم بود خواهرم این وصلت درست کرد بخاطر همین جون مرگ‌شد...

من خیلیارو دیدم تو فامیلا.خیلی خیلی راضین جدا شدن.خیلیاشون دوباره ازدواج کردن بچه دار شدن.خیلی خوشبخ ...

اخه برا خانوادم خیلی سخته حتی بازم خواستم قرص بخورم نداشت چیزایی ک دیدم با چشم تو چشام نگاه میکنه قسم دروغ میخوره هرچی گفتم تورا بخدا خودت بگو میبخشمت دیگه تکرار نکن گفت باید کاری کرده باشم ک بگم یا ن و خودش نگفت تا مطمعن صددرصد شدم و اومد گفت اره من با کسی دوستم و تماس و شارژ و فلان داشتم

از سرکوفت میترسم اما من دوستش داشتم خیلی کارا براش کروم.بچه ناخواسته بود اما خود بخود سقط شد .یعنی م ...

اعتماد به نفست خیلی پایینه خیلی ...سرکوفت بابت چی ؟؟شما خیانت کردی ؟؟شما زن بدی بودی ؟؟شما ولش کردی؟؟بابت کدوم کارت باید سرکوفت بشی آخه 

میگی دوستش دارم یعنی عزت نفستم خیلی کمه متاسفانه ..احتمالا نوع تربیت خانوادتون اینطور کرده شمارو 

الان شما خوشحال و راضی هستی ؟؟الان موفقی ؟؟؟با طلاق چه چیز رو از دست میدی ؟؟؟وقتی قبل و بعدش فرقی نداره چرا موفق نشی ؟؟

وقتی خیانت میکنه مردی یا زنی و همسرش میبخشه به راحتی ...هزار بار دیگه هم تکرار میکنه بدون شک ..میدونی چرا ؟؟؟چون میدونه همسرشو از دست نمیده و ترس از دست ندادن باعث میشه کارشو تکرار کنه ...شوهر شماهم ادامه میده چون میدونه میشینی و ادامه میدی 

سلام عزیزم  منم تو سن خیلی کم و با اجبار با یه مرتیکه بی شخصیت بی سواد و احمق ازدواج کردم و جد ...

فردا با مشاور تماس میگیرم هرچی چت هامونو تو یکسال اخیر میخونم باهاش میبینم همش بحث بوده ک استوری گذاشته برا یکی حس کردم یا مثلا کارا دیگه کرده حتی یجا گفته جداشدی قبل ازدواج تو من زن میگیرم و گمشو

جدا شو عزیزم شاید اولش یکم سختت بشه اما اراده کن و برو دنبال کار و خودت زندگیتو بساز. چون هنوز خیلی ...

پول نداره اصلا مهریه بده جز ی پراید .طلاهامو همشو براش فروختم ۵۰گرم و خورده ای نگه داشتم فقط .میخام هرجا بشه با شرافت کار کنم .ولی حالم خیلی بده دلم برا زندگیم و اونهمه تلاشم اتیش گرفته.بارها ارزوی مرگ کردم

اعتماد به نفست خیلی پایینه خیلی ...سرکوفت بابت چی ؟؟شما خیانت کردی ؟؟شما زن بدی بودی ؟؟شما ولش کردی؟ ...

اره چون میدونه بابت اینکه خودم خواستمش حامی ندارم

خدا بهت کمک کنه ان شاءالله خدا شوهرتو هدایت کنه اگه هدایت نمیشه خداکنه راحت و بی دعدغه طلاقت بده چون طلاق گرفتن خودش پروسه ایه حداقل یک سال طول میکشه کلی اعصاب خوردی داره ولی مطمین باش اگر قوی باشی طلاق خیلی خوبه مامان منم از بابام طلاق گرفت بعد از طلاق خوشبخت تر شد یعنی شدیم هرچند رابطه ام با بابام حفط کردم ولی از زندگی دو نفره با مامانم لذت بردم حتی همیشه مامانم میگه طلاق نعمت شد برام انقد خوشبخت شدم تازه بابای من خیانت نمیکرد به مامانم بنده خدا خدایی مامانم هم میگه ادم خوبیه فقط نه اون منو درک میکرد نه من میتونستم اونو درک کنم خداوکیلی به این فکر کن که یک بار به این دنیا میای فقط یک سال از زندگیت ۲۶ ساله ای الان اگر طلاق بگیری باز شرایط ازدواج بهتر ممکنه برات فراهم بشه چون جوونی ولی همه اینها بستگی به خودت داره که چقدر بتونی قوی و محکم باشی

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
خدا بهت کمک کنه ان شاءالله خدا شوهرتو هدایت کنه اگه هدایت نمیشه خداکنه راحت و بی دعدغه طلاقت بده چون ...

برام دعا کن خدا بهم تو هر راه برم کمکم کنه کسی ک تو ۱۷ سالگی زجرها کشید و تحمل کرد اینام تحمل میکنه من اینکه خانوادم دارن عذاب میکشن برام خیلی سختتره

اره چون میدونه بابت اینکه خودم خواستمش حامی ندارم

شما یک نیاز اول واسه تغییر خودت داری ...از لاک هیچکار نکردن بیا بیرون ...محکم و قوی باش ..شخصیت وابسته و متکی رو بنداز دور ..و خودتو توانمند کن ..کار کن و حتما استقلال مالی پیدا کن....و ازت خواهش میکنم فکر بچه هرگززززز نباش و یکی رو بدبخت نکن ...تو سقط اون بچه حکمتی بوده شک نکن