2777
2789
عنوان

کالری شماری

188 بازدید | 32 پست

سلام کسی میدونه چجوری کالری شماری کنم که لاغر کنم 

برنامه کرفس دانلود کردم 

نمیخوام هدف بخرم میخوام بدون هزینه فقط کالری شماری کنم 

کالری روزانه برام زده 2265

چقدر باید مصرف کنم برای لاغری 

مثلا تا الان ۲۵۰ تا خوردم خیلی هم گرسنه ام شده 

تو رو خدا کمکم کنید 

بخاطر تنبلی تخمدان باید وزن کم کنم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، راضی بودم،هزینه شم خیلی مناسب بود، خیلی 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تااینقدکالری بخوری ولی روزی ۸۰۰‌کالری بخوری خوبه،برنامه بشقاب ونصب کن عالیه

کرفس رو نصب کردم 

باشه اونم نصب میکنم 

یعنی هر روز ۸۰۰ تا یا این که متغییر باشه 

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و ...

خیلی ممنون 

عزیزم نمیخواد هدف بخری اون مقدار کالری که داده برای تثبیت شما باید کمتر از اون مصرف کنی اگر ورزش یا پیاده روی هم میکنی ثبت کن که درست حساب کنه

سعی کن کمکم ، کالریت و کم کنی که روت فشار نیاد برای زمانی هم که به وزن دلخواهت رسیدی کم کم کالریت رو نزدیک کن به کالری داده شده

شما میتونی از میوه ها و سبزیجات استفاده کنی قبل از غذا سالاد بخوری بین وعده هاتون میوه بخورین تا گرسنه نشین و اذیت نشین 

درضمن قندهای مصنوعی رو حذف کن و سعی کن چای یا دمنوش اگر میخوری بدون قند بخوری 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کرفس رو نصب کردم  باشه اونم نصب میکنم  یعنی هر روز ۸۰۰ تا یا این که متغییر باشه

بایددرکنارش ورزشم بکنی هرچقدکالری میسوزونی توش بزن بایدکالری که میسوزونی ازکالری دریافتی بیشترباشه یابرابرباشه اون موقعه لاغرمیشی

دنیام پسرم😘😘
دیدی چقد دیر ج میدن منم صبح پرسیدم مانکن خوبه یا کرفس یا بشقاب کلی صبر کردم تا ۳ چهار نفر جواب دادن ...

آره واقعا برای تاپیک های خیانت فحاشی همه زود میپرن یه چیزی میگن 

بخدا نی نی سایت چرت شده به نظرم نصف تاپیک ها و دروغ 

حالا کدوم بهاره ؟؟من که کرفس رو یک ساله دارم ازش راضیم یه مدت باهاش وزن کم کردم اما دوباره بیخیال شدم 

با مانکن هم بلد نبودم کار کنم چون انگلیسی بود 

بشقاب هم الان نصب میکنم ببینم چیه