2777
2789
عنوان

ینی قسمتش بود همش تو ذهنم عذاب وجدان کنکور دخترمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 91 پست

عذاب وجدان نداشته باشید مثل مامان من باشید کلا نمیدونست من کنکور دارم ترازم چنده رتبه ام چیه کلاس هام کجاست راحت بود

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نداشته باشید مثل مامان من باشید کلا نمیدونست من کنکور دارم ترازم چنده رتبه ام چیه کلاس ها ...

امسال کنکور داشتی؟ 

وای من نتونستم اونطوری باشم کاش بودم. 

امسال کنکور داشتی؟ وای من نتونستم اونطوری باشم کاش بودم.

نه چند سال پیش

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من اصلا نمیتونم بیخیال باشم اتفاقا بهتره هااا ولی نمی تونم الانم همه باهم اومدیم شمال 

پزشکی دانشگاه ایران هم می اورد ولی گفت برا پزشکی دیگه نمونیم تهران بریم شمال ما هم اومدیم. 

دندون رو ولی تا سمنان گرگان کرج قزوین رشت هم زده بودیم که رد شد. 

همینو میگم مثلا با ۷۲۹ منطقه ۲ بومی بابل میشدم احتمالا دندون میداد الان با این رتبه منطقه ۱ و غیر بو ...

خب با درصداش مقایسه کنید شاید رتبه ی منطقه اش تو ۲ متفاوت میشد ،کلا عذاب وجدان نداشته باشید ،ملت با رتبه های کمتر از رتبه ی دختر شما دارن آزاد تهران پزشکی و دندون  میخونن 🙃

You're all the things I've got to remember

من شمالمباتهران بخوای مقایسه کنی باید بگی گی تومدارس شمال

🤣🤣🤣اگه اینطوره که اروم شدم. ب خودشم گفتم شاید این قرنطینه ای که بودی رو شمال نمیشد بهرحال مهمون بازی و رفت و آمد بود. تو یکسال تهران فقط خونه مدرسه بودی سکوت کامل 

دندون پزشک شدی؟😍

نه