عذاب وجدان نداشته باشید مثل مامان من باشید کلا نمیدونست من کنکور دارم ترازم چنده رتبه ام چیه کلاس هام کجاست راحت بود
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امسال کنکور داشتی؟ وای من نتونستم اونطوری باشم کاش بودم.
نه چند سال پیش
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
همینو میگم مثلا با ۷۲۹ منطقه ۲ بومی بابل میشدم احتمالا دندون میداد الان با این رتبه منطقه ۱ و غیر بو ...
خب با درصداش مقایسه کنید شاید رتبه ی منطقه اش تو ۲ متفاوت میشد ،کلا عذاب وجدان نداشته باشید ،ملت با رتبه های کمتر از رتبه ی دختر شما دارن آزاد تهران پزشکی و دندون میخونن 🙃
من شمالمباتهران بخوای مقایسه کنی باید بگی گی تومدارس شمال
🤣🤣🤣اگه اینطوره که اروم شدم. ب خودشم گفتم شاید این قرنطینه ای که بودی رو شمال نمیشد بهرحال مهمون بازی و رفت و آمد بود. تو یکسال تهران فقط خونه مدرسه بودی سکوت کامل