2777
2789

سلام من 20هفتس باردارم میخوام زایمان طبیعی کنم سخته زایمان طبیعی با تیغ پایین رو میبرن بعد میدوزن دردش زیاده توروخدا بگید

الان یه سری میان میگن نهههههههههه اصلااااااااااااا درد نداشت اصلا نفهمیدییییییییییم به دفاع از زایمان طبیعبی ولی خواهر تو انگشتت ببره دردت نمیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سری میان میگن نهههههههههه اصلااااااااااااا درد نداشت اصلا نفهمیدییییییییییم به دفاع از زایما ...

منم گفتم اصلا نفهمیدم 😂😂آخه انقدردرد داشتم که درد برش رو حس نکردم

اگه بگم درد نداره باور میکنی؟چون خودت انقدر دردت زیاده که اونو نمیفهمی من طبیعی زایمان کردم خیلییییی ...

منظور درد شکمه دیگه آره جاریمم میگه بریدن دوختنشو نمیفهمه ادم اونقدر

منظور درد شکمه دیگه آره جاریمم میگه بریدن دوختنشو نمیفهمه ادم اونقدر

من 4 سال پیش زایمان کردم ولی هنوز مثل دیروز لحظه به لحظش یادمه دردش زیاده من موقع درد هرکیو که بهم گفته بود دردش کمه فحش دادم😁

واسه همین هر کس ازم بپرسه راستشو میگم دردش وحححححشتناکه ولی میگذره و بعد به دنیا اومدن بچه تمام دردهات تموم میشه من از بیمارستان اومدم خودم و دخترم با هم رفتیم حموم

عزیزم من زایمان طبیعی داشتم 

روند زایمان سریع بود 

به دو ساعت نکشید 

اما از بعض یا طولانی میشه 

مرگ و جلو چشمات میبینی

از نظر جسمی باید قوی باشی 

زور داشته باشی

وگرنه نمی تونی

روز ای آخر حرکت اسکات رو انجام بده و پیاده روی کن 

ایشالله به سلامتی زایمان کنی

توصیه من اینه که زیاد عربده نک شی موقع زایمان تا انرژیت تحلیل نره

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
منم گفتم اصلا نفهمیدم 😂😂آخه انقدردرد داشتم که درد برش رو حس نکردم

حالا خوبه میگی درد داشت آخه میان میگن نه اصلاااااااااااااا ما نفهمیدیمممممممممممم!!!

مگه میشههههههههههههههههههه آخه:))