2777
2789
عنوان

بارداری وزایمان طبیعی تجربه دارها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 58 پست

خوبه کاره خوبی کردی

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توخونتی یا خونه مادرشوهرت آقات دوس داره

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
توخونتی یا خونه مادرشوهرت آقات دوس داره

خونه هم داریم با مادر شوهرم همسایه ایم ولی چون تازه عروسم هنوز با مادر شوهرم اینا یه جاییم فقط شبا میریم خونمون 

خونه هم داریم با مادر شوهرم همسایه ایم ولی چون تازه عروسم هنوز با مادر شوهرم اینا یه جاییم فقط شبا م ...

اشکالی نداره چن ماهته خوبه فاصله سنیتم با بچت کم میشه

الان یه سری میان میگن نهههههههههه اصلااااااااااااا درد نداشت اصلا نفهمیدییییییییییم به دفاع از زایما ...

فدات بی حسی میزنن اونجا بعد برش میزنن😊

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
حالا خوبه میگی درد داشت آخه میان میگن نه اصلاااااااااااااا ما نفهمیدیمممممممممممم!!! مگه میشههههههه ...

آره بعضیا هستن نمیفهمن خواهر شوهرای من یکیش نمیفهمه اما یکیش انقدر درد میکشه ها بیا و ببین

چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..
18سال کمه

خودت دوس نداشتی

18سال کم نیس که اخه من خودم خواستم الانم خیلیم راضیم

اهان فک کردم میگی کمه خخخخ خوب کاری کردی