2777
2789
عنوان

بارداری وزایمان طبیعی تجربه دارها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 58 پست
حالا خوبه میگی درد داشت آخه میان میگن نه اصلاااااااااااااا ما نفهمیدیمممممممممممم!!! مگه میشههههههه ...

آخه بعضی ها خوش زا هستن مامانم میگه زنعموم اومده بود خونمون حامله بود پا شد یهو بچه افتاد تو شلوارش😲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم سعی میکنم توروخدا دعام کنید من 18سالمه خیلی میترسم

عزیزم دعات میکنم 

منم 19سالم بود زایمان کردم 

اونم دوقلو 

راستی به وزن نی نی هم بستگی داره 

اگه ریز تر باشه بهتره

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم دعات میکنم  منم 19سالم بود زایمان کردم  اونم دوقلو  راستی به وزن نی نی هم بس ...

دوقلورو طبیعی بودی سخت نبود عزیزم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

منم طبیعی بودم اگرم بازم حامله شم باز طبیعی انتخاب میکنم بعضیا واقعا نمیتونن طبیعی یا بچه برعکسه یا ی مشکلاتی دارن ولی واقعانامردیه ادم بی خودی خودشو ببره زیر تیغ من ک کلان برشو بخیه زدنو متوجه نشدم تارسیدم رو تخت بچم اومد پایین کلا ۳ساعت شد ی ساعتشوخونه موندم دوساعتم بیمارستان دکترم گفت بعدیو خونه میزایی🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اوخی خوش ب خالت جند ساله بودی خانومی

خخخ تازه رفته بودم تو۱۵ خداییش حس شیرینیه ب هوش باشی بچه رو ک ورداشتن بزارن توشکمت خودت دستاشو بگیری توهین نشها خب خیلیا سزارینو قبول دارم ولی ابجیم سزارین شددلم براش سوخت سوند ک وصل بود کلا ی روزم تکون نخورد بچشم منو دامادم بریم برا زردی اینا دکتر البته بعد ۳،۴روز خودش سرپاشد

خخخ تازه رفته بودم تو۱۵ خداییش حس شیرینیه ب هوش باشی بچه رو ک ورداشتن بزارن توشکمت خودت دستاشو بگیری ...

تو این سن پپایین زایمان کردی خیلی شیرزنی پس میشه بپرسم چند ساله بودی ازدواج کردین

تو این سن پپایین زایمان کردی خیلی شیرزنی پس میشه بپرسم چند ساله بودی ازدواج کردین

بله ۱۴😁😁😁واینکه کلا آدم ترسوییم شایدم باور نکنی از ترس آمپول میگفتم طبیعی حتا دکترومامایی ک پیششون برا معاینه بخیه اینا رفتم شاخ درآوردن گفتن چه دلو جرئتی داشتی ک طبیعی زایمان کردی البته اگه داد نمیزدم از اول زورمیزدم سره ی ساعت زایمانمومیکردم سزارینم بدنیس بستگی ب بدنت داره خیلیارو دیدم میگن سزارینم از طبیعیمم یهتر بود بعضیا سره طبیعی واقعا اذیت میشن

بله ۱۴😁😁😁واینکه کلا آدم ترسوییم شایدم باور نکنی از ترس آمپول میگفتم طبیعی حتا دکترومامایی ک پیششو ...

وایییی انشالا منم مثل شما راحت زایمان کنم واقعا میترسم نتونم زایمان کنم بچم چیزیش بشه

وایییی انشالا منم مثل شما راحت زایمان کنم واقعا میترسم نتونم زایمان کنم بچم چیزیش بشه

ااا ن بابا ب دلت بد راه نده بیمارستانه خوب برو من دولتی رفتم اما خیلی خوب بود الانم کلا بیمارستانه رو جم کردن یعنی واس ی زایمان یخوام ی جای بهتر برم باید برم رشت باز یکساعت راهه چن سالته شما