2777
2789
عنوان

تو حاملگی میشه طلاق گرفت؟😔

651 بازدید | 32 پست

بچه ها یه دختر دایی دارم ۲۲ سالشه مث خواهرم میمونه و خیلی دوسش دارم الان دارم براش سکته میکنم از غصه دوسال پیش کلی واسه رسیدن به عشقش تلاش کرد تو روی همه وایسادن تا به هم رسیدن خیلی باهم مشکل داشتن چون جفتشون بچه ان

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

دوتاشون لجبازن این وسط زد و ناخواسته باردار شد شوهرش اصلا بهش پول نمیده که بری سونوگرافی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خسیسه حاضر نیست پول بده اینم سونوی آنومالی داره کلی بحث کرده باهاش پول نداده بهش اینم قهر کرده رفته خونه مامانش

کاش ۱۶ سالگی تا ۲۳ سالگی عین برق و باد رد شد...

بد دوره ایه لعنتی اون دوران....اصلن انگار شیطون رسما  میره تو جلد نوجوونا...

خودمم یه نمونه ش بودم...

اه...چه ریسکایی چه شیطنتایی...

اصلن انگار اون دوران  آدم جن زده میشه

ولی امروز همش میگفت دلم براش تنگ شده بهش پیام داد ک دلم تنگ شده و بیا زندگیمونو بخاطر بچمون بسازیم و اینا باهم خوب شدن تا حرف پولو زد دوباره پسره بهم ریخت دختر داییم بهش گفت پول سونو رو مامانم میده حداقل یه ۵۰ تومن بده ته کیفم باشه گفت ندارم خدافظ😔

باز بهم ریختن دعوا کردن با این بارداریش کلی غصه میخوره مونده باید چیکار کنه از طرفی با این مرد نمیشه زندگی کرد از طرفیم ۴ ماهه حامله است چیکار باید بکنه شما بگین لطفا

نه نمیشه 

حداقل تا زایمان باید صبرکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

چرا انقدر خسيسه

از چطور دلش مياد خرج شكمشون كنه ؟

بعد زاييدن خرج پوشاك اينا

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰