2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 257 پست
منم موافقم ولی من باشم صدسال دیگه برنمیگردم

نه من ک خونه برنمیگردم.اما میگم‌اگ حرفی چیزی هست ک بتونم‌بهش بگم‌ فکر کنه دربارش بگین بهم.

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
مهربون کی بودی تو عشقم؟😍😘😁

فداتشم عزیز دلم شهر غریب خیلی بده اونم یکی جنس من

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقی ش چیه عزیزم؟اینکه بشینه هیچ کاری نکنه تا شوهره وقیح تر شه؟

عزیزم منطقیش اینه که بهونه دیگه ای دستش نده ک پس فردا انگ یه چیز دیگه ام بش نزنن‌...شوهره وقیحه خواسته اینو دک کنه اینم رفته‌...باید میموند میچزوندش خونه رو میزد ب نام خودش ی جوری بعد میرف درخواست طلاق میداد...

لایک نکنیننننن
عزیزم منطقیش اینه که بهونه دیگه ای دستش نده ک پس فردا انگ یه چیز دیگه ام بش نزنن‌...شوهره وقیحه خواس ...

فداتشم میگه بهش پول نمیده اونوقت خونه به نام میکنه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
گلیی گل😘

عزیز دلمی❤

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مردی که از خونه میندازت بیرون اونم ۷ شب مرد نیست که بخواه منتش رو بکشی،همینجوری انقدر پررو و رودار ...

چرا نمیگیری؟ الان باید کوتاه بیاد تا عوضشو بتونه در بیاد 

لایک نکنیننننن