2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 257 پست
بچه ها گفته حق نداری برگردی اگ برگردی با خانوادت قطع رابطه

شاید میخواد تورو دک کنه.خودش راحت باشه.ولش نکن که هرکاری خواست بکنه.تو باید به هوای بچه اتم بود از خونه نمیزاشتی بری

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خونه بهونه دستش نده توکه بچه داری ارومت نمیگیره بری قهر  برگرد خونت تادوسه روز اینده اروم ...

اصلا اون ادمی نیست که با حرف زدن درست بشه.قسم‌میخورم‌ تو ۳ سال زندگیم یه عزیزم بهم‌نگفته یا حتی یک جان

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
منم موافقم ولی من باشم صدسال دیگه برنمیگردم

من خواهر و مادرشو میارم جلو چشاش به قرآن.بعدم تودم بیرونش میکنم.

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
ممنون دوست عزیز 😚

اگه فردا دوست داشتی بیام بریم بیرون دور بزنیم اروم بشی...کمکی ازم خواستی بگو مثل خواهر کمکت میکنم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه بشینه پس فردا بگه اره معلوم نیس کدوم جهنمی رفتی با خیال راحت...کارم ب طلاق و شکایت بکشه اخرشم این ...

مردی که از خونه میندازت بیرون اونم ۷ شب مرد نیست

که بخواه منتش رو بکشی،همینجوری انقدر پررو و رودار شدن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.