2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 257 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تحت تاثیر حرفای نی نی سایت قرارنگیر تصمیم خودتو بگیر همه جوانب رو درنطربگیر 

فقط میگن طلاق.

والابخدا من بچه ی طلاقم مادرم ی زن مطلقه هیجی تو این طلاق نیس نمیدونم چرا راه نجات میدونن طلاقو.

پس تلاش چی میشه

عزیزم منطقیش اینه که بهونه دیگه ای دستش نده ک پس فردا انگ یه چیز دیگه ام بش نزنن‌...شوهره وقیحه خواس ...

خونه به نام زدن اگه به این راحتیه من الان باید ده تا خونه میشد بنامم،کسی که با زنش اینکارو کنه هیچی نمیفهمه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
فقط میگن طلاق. والابخدا من بچه ی طلاقم مادرم ی زن مطلقه هیجی تو این طلاق نیس نمیدونم چرا راه نجات م ...

الان همه ب فکر کوچیک شدنو غرورو این چیزان کوتاهم نمیان 

لایک نکنیننننن
چرا نمیگیری؟ الان باید کوتاه بیاد تا عوضشو بتونه در بیاد 

میگیرم ولی از نظر من از این مرد عوضش در نمیاد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
صحبت جدایی میشه قلبم میگیره مخصوصا واسه بچه

باور کن یبار رفتم قهر خونه بابام.بابام‌ به روز نکشیده منو برگردوند خونه.حالا این نمک نشناس...

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
وای وقتی تاپیک میزنن انقد راجعب بچه ی طلاق راحت نظرمیدن منم ک ی چیزی میگم میخوان قورتم بدن خیلی بی ا ...

منم گفتم الان‌بچه داریم باید صحبت کنیم بازم قبول نکرد رفت

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
میگیرم ولی از نظر من از این مرد عوضش در نمیاد 

مگه تو باهاش زندگی کردی هرکس یه بدی داره دوتا خوبی نمیشه خوبیاشو نادیده گرفت. بیشعوره این کارو کرده ولی خب هر کس طبق شرایطش تصمیم میگیره.به نظرم فردا بری مشاوره خیلی بهتره

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
خونه به نام زدن اگه به این راحتیه من الان باید ده تا خونه میشد بنامم،کسی که با زنش اینکارو کنه هیچی ...

پس طلاق بگیره بچه اشم ازش بگیرن بشینه خونه مامانش...خودش مطلقه داداشه ام از زنش طلاق گرفته بشینن درو دیوارو نگا کنن بیفتن دنبال نون دراوردن حرف مردمم بشنون و کوچیکتر بشن ایشالا خوشبخت میشن؟گفتم ی جوری اینو باید مشاور راهنماییش کنه ن من

لایک نکنیننننن