2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 80 پست
عزيزم دوقلو خيلي سخته منم دارم  خيلي اذيت مي كنن  شوهر من امشب عصباني شد از دستشون گفت ...

خدا بهتون صبر و‌قوت بده ، من با داشتن کمک یه دختر بزرگ ، پسرم ۶ ماهشه یکم که بدقلقی میکنه کلافه میشم . تازه کلن بچه ارومیه

خب حق داره چراباید بچتو بدی خواهرت بزرگ کنه؟؟؟

کمک نمیکنه چون بلد نیس از اول همه مسیولیت هارو خودت و مادرت دست گرفتین اونم خودشو کشیده کنار

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم کمک نمیده اما همین که تو روز خونه نیست ومن ...

منم مثل شما. بارها بهشگفتم اگه تو روز که نیستی کمک کنی شبا که کمک نمیکنی کلا نیستی کمک کنی خب بود و نبودت چه فرقی داره.... 

نقشت فقط یه دادن اسپرم بوده و دو تا دونه داروهای ایرانی خریدن و.... 

این که نشد فایده... 

هنه یخایاشو من کشیدم تو بارداری ( سردرد و هیچی نخدابیدن و همه جام درد گرفتن) الانم همه سختیاش باز با منه... نخدابیدن و پادرد و دست درد از راه بردن و بغل کردن و.... 

راضی هستی بچتو شیش ماه بدی خواهرت بزرگ کنه؟!؟!؟؟؟؟؟؟!!!!!! 😳😳😳 بچه داری اینقدم ناله نداره خانم ج ...

پس چرا هر کی ماهارو میلینه زرتی میگه یکیشو بدین خواهرش؟ تا حالا 20 نفر گفتن اینو به مامانم اینا

خب حق داره چراباید بچتو بدی خواهرت بزرگ کنه؟؟؟ کمک نمیکنه چون بلد نیس از اول همه مسیولیت هارو خودت ...

نه نگرفتیم... به اونم میگفتیم کمک کن همش میرفت دنبال کاراش و خوابش 

پس چرا هر کی ماهارو میلینه زرتی میگه یکیشو بدین خواهرش؟ تا حالا 20 نفر گفتن اینو به مامانم اینا

از اون حرفاااا بودا 😐😐😐 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
یعنی چی  بدین به ما بچتو میخای  بدی دست خواهرت؟ چطور طاقت میاری؟ به حق چیزای  نشنید ...

چره پس همه این انتظارگ از من دارن؟ چطور عقیده شما نی نی سایتیارو اون ادما ندارن؟

ناشکری نکن بچه مال خودته ، تو هر شرایطی مسیولشی ، منکه فقط مرگ منو از بچه هام جدا میکنه ، تحت هر شرایطی بپاشون میمونم و مسیولشونم . ایشالا خدا به خواهرتم بده ولی اگه نداد باید از پرورشگاه بیاره ، فکر کردی اگه بدی پسفردا که بزرگ شه چه جوابی بهش میخای بدی؟