2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 80 پست
ناشکری نکن بچه مال خودته ، تو هر شرایطی مسیولشی ، منکه فقط مرگ منو از بچه هام جدا میکنه ، تحت هر شرا ...

نمیدونی تا حالا چند دفعه خواهرم با قهر رفته از خونه مامانم اینا سر همین قضیه ها... اصن یه بساطی شده این بچه دار شدن من که بیا و ببین.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چره پس همه این انتظارگ از من دارن؟ چطور عقیده شما نی نی سایتیارو اون ادما ندارن؟

خب عزیزم من حرفاتو خوندم شاید پیش هر کسی میشینی راجع ب سختی بزرگ کرذنشون میگی اونا هم وضعیت تو رو با دوتا بچه و خواهرتو بی بچه میبینن این طوری میگن

خیلی از مردای ایرانی همینن تو بچه داری کمک نمیکنن مگر اینکه چی بشه تو هم ی مدت سختی هات بعدش راحت میشی ک زود بزرگ شدن و باهم بزرگ شدن هر کی هم حرف از این زد ک بچتو بده خواهرت محکم برخورد کن بزار خیال برشون نداره اون بچه ی تو و شوهرته ب شما و محبت شما احتیاج داره....

نه نگرفتیم... به اونم میگفتیم کمک کن همش میرفت دنبال کاراش و خوابش 

خب پس بازم تلاشتو بکن خیلی از اقایون کمک نمیکنن واقعیته مردای ایرانی زیاد تو بچه داری کمک نمیکنن 

بچه هات کوچیکن

قبول دارم دوقلو داری خیلی زحمت داره خیلی سخته ولی نهایت تا دوسالگی 

اگ یکیشونو بدی خواهرت پس فردا بزرگ شد ممکنه ازت دلخور بشه هاااا

تحمل کن این دوسال و بذار از اب و کل دربیان 

یه کار دیگم میاونی بکنی بگو تو ک کمک نمیکنی پول بده پرستار بگیرم کمکم کنه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
من که تو شهر غریبم شوهرم دیر میاد از سرکار میادهم اینقد خستس که نگو تازه دندون دراورده سرما هم خورد ...

تا مریضه واکسنش رو نزن.حالش چتدبرابر بدتر میشه باید حالش کامل خوب شه و دارویی مصرف نکنه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

من سه قلو بودم و من وخواهرم تاچن ماه پیش مادربزرگ و خالم بودیم داداشمم پیش مامانم البته ما مریض شده بودیم وبیمارستان بستری شده بودیم ک اونا بردن ک مریض نشیم و نمیریم مثلا 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

خدای چطوری دلت میاد حتی حرفشو بزنی من خواهرم خونش کنار خونه منه تا حالا یکساعت تنها نزاشتمش چی برسه پاره تنموبدم بهش😏😏😏

خدای من حتی شوهرت بودم خیلی بدتر رفتار میکردم که کسی حق نداشته باشه حرفشو بزنه 

اطرافیانت خیلی ساده فکر میکنن احساس نمیدونن چیه 

نمیدونی تا حالا چند دفعه خواهرم با قهر رفته از خونه مامانم اینا سر همین قضیه ها... اصن یه بساطی شده ...

بذار انقد قهر کنه تا عادت کنه به این قضیه 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
خب پس بازم تلاشتو بکن خیلی از اقایون کمک نمیکنن واقعیته مردای ایرانی زیاد تو بچه داری کمک نمیکنن&nbs ...

خیلی گفتم ولی هر روز بیاد میشه دو تومن... میگه فقط دو روز پرستار..من هر روز کمک لازم دارم که یا باید تا اخر خونه مامانم بمونیم که دیگه به مرحله سرریز شدن رسیده

خواهرای عزیز اسی یه چیزی گفت 

بیچاره رو کشتین،شاید شوهرش انقد بهش سرکوفت نزنه اگه بچشوبده شماها انقد ناراحت میشین

کسی دلش نمیاد بچشوبده اسی هم خواست درد و دل کنه حالا نباید اینجوری جوابشو بدین

بابا یکم‌همدردی کنین

اسی عزیز منم مثل توام دوتابچه دارم با فاصله دوسال تقریبا مثل دوقلو تویه شهر غریب شوهرمم که کارش تادیروقته

خلاصه خودمم وخودمم،بعضی وقتا جون به لبم میرسه ولی چون‌ زنیم باید تحمل کنیم😥😥😥😥

الهی خوشبختی بشه تقدیرتون...
پس چرا هر کی ماهارو میلینه زرتی میگه یکیشو بدین خواهرش؟ تا حالا 20 نفر گفتن اینو به مامانم اینا

خوب شماچراابنقدرب حرف مادرتی 

بچته ازخونته 

خیلی خوشحالم ک شوهدت مخالفه

و‌گرنه توبخاطردل خواهرت وبحرف مادرت میدادی 

وخدایی که بشدت کافیست
خیلی گفتم ولی هر روز بیاد میشه دو تومن... میگه فقط دو روز پرستار..من هر روز کمک لازم دارم که یا باید ...

خونواده شوهرت کسی نیس مادرشوهری خواهر شوهری کسی کمک کنه ؟

پرستار در حد چهار پنج ساعتم در روزم بیاد کلی جلو میوفتی

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
پس چرا هر کی ماهارو میلینه زرتی میگه یکیشو بدین خواهرش؟ تا حالا 20 نفر گفتن اینو به مامانم اینا

اشتباه میکنن عزیز من 

آدمی که اشتباه میکنه رو کردی الگوی خودت و به حرفش استناد میکنی؟

اصلاً مخم داره سوت میکشه ، نمیفهمم چی میگی 

با اینکه بهت حق میدم کلافه باشی از بچه داری اما نمیتونم این حرفتو هضم کنم 

بچه ی خودتو بدی خواهرت؟

بچه ای که نمیخواسته به این دنیا بیاد و شما دعوتش کردی  و ۹ ماه رنجشو به دوش کشیدی حالا بدی خواهرت ؟

باور کن حرفات عادی نیست 

خواهش میکنم ازت برو با یه روانشناس صحبت کن تا اون بتونه تبعات این تصمیم خطرناک رو برات توصیف کنه، مثل اینکه حرف ما رو شما اثر نداره