2777
2789
عنوان

👰عروسی👰 جهزیه

315 بازدید | 31 پست

بچه ها مبل و فرش هام رو چه رنگی بگیرم بنظرتون 🤔

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

من مبلام عسلی_کرمی

فرشام کرمی بدون ترنج

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیروزه ای و کرم 

😑شاید باورت نشه ولی کل فامیلمون امسال وسایلشون عوض کردن آبی و سورمه ای و فیروزه ای و کرم و سفید طلایی گرفتن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
وای منم نمیدونم.انقدم مدل و رنگ زیاده اصلا موندیم چی بگیریم.پولشم که بماند

واقعا منم گیج شدم 

رنگ روشن تو تن کرم یا نسکافه ای یا سفید روشن فضارو بازتر و بزرگتر نشون میده

بی روح نمیشه خونه؟

اخه خونه ام بزرگه

منم چوبم قهوه ایه پارچه اش کرم روشن. رنگ فرشامم سفید روشنه یه تیکه های آبی خیلی خیلی روشن داره ک با پرده ست شده ابیاش 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
من کرم قهوه ای توی پذیراییم.. طوسی صورتی اشپزخونم

طوسی و صورتی زود کثیف نمیشه 

بی روح نمیشه خونه؟  اخه خونه ام بزرگه

به نظرم فرش و مبل رو روشن بگیر.ولی گلدان و وسائل تزئینی رو رنگی بگیر.

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.
عزیزم منظور وسیله های اشپزخونم بود یه کوچیک فقط وسطش فزش گلیمی انداختم

آهان 😄