2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلتنگ زندگی وشوهرم نشم

354 بازدید | 26 پست

خیلی تلاش کردم برای زندگیم اما شوهرم هیچ وقت ندید همش میگه هیچ کاری نکردی همش بدی های من و خانوادمو میگه اما بدی های خانوادش نمیبینه که زندگیمونو داغون کردن 

تو این مدت یه بار اعتراض نکردم به بارم بد خانوادش نگفتم اما تا خانوادشو میبینه از این رو به رو میشه تا وقتی تنهاییم آرومه همه چی .الان خانوادشن میخاناز کربلا بیان عین مرغ سرکندس دعوا داد و بیداد بعدشم میگه بیا جدا شیم 

خیلی حیفم میاد برای خودم چقدر نمک نشناسه 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه نیست شوهرت؟؟دچار جنون نیست؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
من نمیخام خودش میخاد 

چون تو مغز نود درصد مردا این خانواده نباید به زن فروخت متاسفانه...حالا تو غرق محبتش کن...بعد تو طلاق بگیری باور کن اونا از خداشون هم هست نمی دونم چرا ...والا من تازه عروسیم تو روم قشنگ گفتن  اگر ناراحتی گزینه زیاد برلی ازدواج داداشمون هست 

چون تو مغز نود درصد مردا این خانواده نباید به زن فروخت متاسفانه...حالا تو غرق محبتش کن...بعد تو طلاق ...

خیییلی محبت کردم از همه چی گذشتم نمیفهمم

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

از نظر من گاهی سکوت اشتباه ترین کار ممکنه..مظلوم بودن و فداکاری اصلا ویژگی های خوبی اتفاقا نیستن ..چون کافیه طرف ظرفیت نداشته باشه ..تا لطف مکرر بشه حق مسلم ..

بعدمدلیل دعوا الان چیه که میخوان خانوادش بیان ؟؟

چون تو مغز نود درصد مردا این خانواده نباید به زن فروخت متاسفانه...حالا تو غرق محبتش کن...بعد تو طلاق ...

خاک تو سر این جور خانواده ها.

مادرشوهر منم یه هفته بعد عقدمون گفت فلانی رو میخواستیم برای شوهرت بگیریم.

هیچ وقت هیچ وقت یادم نمیره. 

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.