2777
2789
یبار از در اومد تو،گفت فک کردم گاز گرفتتون،منم الکی  رفته بودم حموم ،مجور شدم مو هامو ...

مگه کلید در خونتونو داره که باز کنن؟ 😐 عجبا اینا چقدر گیرن دیگه

زندگی همچین آش دهن سوزی هم نبود...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر. شبیه همه رفتاراشون،اینا خودخواهن،فک کن یبار سه بار. اومد،یهو هم میگه اینو لازم ندارید پس من بر ...

بخدا فقط مشکلاتشونو میگن قبلا زنش یک بار نشد حتی یه زنگ بزنه عید نوروزو به مامامم تبریک بگه همیشه میگفت شما شهرتون روستاس و هیچ وقت دعوت مامانمو به شهرمون قبول نکردن و هیچ وقت نیومدن مادرش به مردم گفته بود شهر به اون کوچیکی روستاسس من برم اونجا؟دیگه مامانمم دعوت نکرد خانم مثلا تلافی کرد یه بارم نشد به مامانم عیدو تبریک بگه داداش احمقمم میگفت اره ماها خانواده ی دهاتیی هستیم و ... در حالیکه بخدا ما خانوادگی همه مون  دکتر و مهندس و داداش دیگم آمریکا توی ناساس.پرفسوره.ولی اینل مارو خیلی کم میبینن داداشمم عین خودشه.الان ۱۳ ساله عروسی کردن بچه دار نشدن به امام خسین حتی یک نفرمون نگفته چرا و....اصلا به روشون نیاوردیم الان ما بی فرهنگیم یا اونا؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
افرین خوبهه روشت،خودش خودکار سر یخچاله،نصفشو میخوره نصفشم میبره برا عیالش

هرچی که تو یخچال داری با سرنگ بهش فلفل تزریق کن😀دیگه نمیاد 

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
افرین خوبهه روشت،خودش خودکار سر یخچاله،نصفشو میخوره نصفشم میبره برا عیالش

اگرم چیزی گفت بگو ما میوه تند میخوریم😑

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
بخدا فقط مشکلاتشونو میگن قبلا زنش یک بار نشد حتی یه زنگ بزنه عید نوروزو به مامامم تبریک بگه همیشه می ...

معلومه اونا،مگه شهر محل زندگی کلاسهه؟؟جالبه که داداشت خودش داره میگه

اگرم چیزی گفت بگو ما میوه تند میخوریم😑

بد بختی نمیزاره ما چیزی بیاریم خودش برمیداره،چند سال پیش اومد ما انار خریده بودیم،نصف گونی برد گفت زیاده خراب میشه من بردم،رفته بود تو اشپزخونه دیده بود شلغم داریم،من خودم نمیدونستم،یهو گفت خانومم سرما خورده ،شلغم اومده؟؟منم کفتم اره مغازه ها دارن،روش نشد بگه خودم دیدم دارید ،بدید ببرم

برادرشوهر منم اینجوریه...توو سال ۷.۸بار میاد با زنش از شهرستان یخچالو غارت میکنه ولی ما ک سالی یبار میریم خونشون جز غذا هیچی نیس بخوریم..اون غذا رو هم ک شاید فقط ۲وعده خونش باشیم گوشت و مرغش رو از خونه پدرشوهرم میاره زنش درست میکنه..یبار رفتیم باهم پارک ارم بعد من برنج درست کردم و جوجه و سالاد..بعد اون رف توو پارک یه سیبزمینی سرخ شده و یه آب معدنی و دوتا ماست موسیر گرف واسه خودشو زنش..واسه ما نگرف

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
معلومه اونا،مگه شهر محل زندگی کلاسهه؟؟جالبه که داداشت خودش داره میگه

اره پروعه.روز فوت مامانم داداشم اومده بود میگفت شماها چرا اینطوری معطل میکنین مهمونای من معطل شدن سر پا موندن تقصیر شماس که نمیدنش😢حالا مهموناشم یه مشت بی سواد دهاتی بودنا.انقدم با حالت تحقیر نگامون میکردن

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...