2777
2789
وقتی آسایش و آرامشم در خطره دیگران مهم نیست محترمانه گفتم نیان بزار ناراحت بشن مهم نیست🙁

بخدا ارامش ندارم من همش سر کارم یه روز تعطیل که کلی امید دارم بهشو میان راحت خراب میکنن میرن

بقیه چیزاشم نوشتم بخون شاید خواهرمییی

بخدا بخداااااااااا همش عین مال ماست.من واقعا خسسته میشم دیگه..یک بار یه پیامشو یه ساعت دیر ببینم به عالم و ادم میگه محل نداد ال کرد بل کرد..البته زنش خیلی پرووووووتره.خودشو بالا میدونه پرو.با یه حالت که خونه شما مهم نیست و ما همش میاییم مشکلی نیست ولی خ نه ما باکلاسه و خوشگله و ....نباید شما بیایین واقعا رفت و آمدمون ۲۰ به ۱ باره ۲۰ بار اونا میان ما یه بار میریم

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دلم نمیاد راجب داداشم اینطور بگم داداش منم خوش خوراکه هر چی داشته باشم میزارم جلوش کیف ...

بخدا بحث غذا نیس،بحث اینه که از بس انرژی منفی میدههه،از بس نا امیدت میکنه،بعدم من روز تعطیل نباید ارامش داشته باشم؟؟

بخدا بخداااااااااا همش عین مال ماست.من واقعا خسسته میشم دیگه..یک بار یه پیامشو یه ساعت دیر ببینم به ...

ما سالی دو سه بار میریم،انقدر زنش بی احترامی میکنه بچشو میزنه پشیمون میشیم

انقد بدم میاد مبلمو تازه خریدیم با یه حالت پرویی پاهاشو دراز میکنه رو میزش با یه حالت بی احترامی.دلم میگیره اصلا به وسایلای ما ارزش قایل نیست ولی ما تو خونه اونا دست نمیتونیم بزنیم به میزشون چپ نگاه میکنن.من هرچی چپ نگاه میکنم زبونش انقد چرت و پرت میگه که تو فلان نکن بهمان نکن آدم کم میاره

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
بخدا بحث غذا نیس،بحث اینه که از بس انرژی منفی میدههه،از بس نا امیدت میکنه،بعدم من روز تعطیل نباید ار ...

من کاملا درک میکنم بخدا.منم از وقتی میاد و میره همش غیبت میکنه بد خانواده ام رو پیش زنش و شوهرم میگه میخام بگم من غلط کردم داداشی مثل تو دارم 

بخدا بحث غذا نیس،بحث اینه که از بس انرژی منفی میدههه،از بس نا امیدت میکنه،بعدم من روز تعطیل نباید ار ...

از آیفون میبینی اونان باز نکن درو، زنگم زد بگو بیرونی، چه میدونم رفتی خرید یا رفتی مهمونی، یبار بگو رفتم خونه مادر شوهرم، یبار بگو خونه عموی شوهر دعوتمون کردن، خردقعه یه بهونه بیار کم کم میفهمن خودشونو جمع میکنن نمیان، منم مهمون اینجوری داشتم هربار اینجوری رفتار کردم دیگه فهمیدن رفتن، گوشیتو جواب نده، بعدا گفتن چرا جواب ندادی بگو حموم بودم، بچه رو میشستم، دستم بند بود، شارژ نداشتم 😅 من امتحان کردم این روش عالیه👌

زندگی همچین آش دهن سوزی هم نبود...   
انقد بدم میاد مبلمو تازه خریدیم با یه حالت پرویی پاهاشو دراز میکنه رو میزش با یه حالت بی احترامی.دلم ...

چقدر. شبیه همه رفتاراشون،اینا خودخواهن،فک کن یبار سه بار. اومد،یهو هم میگه اینو لازم ندارید پس من بردم،شمردم حدود. سی تا شیشه رب برده از خونمون،شیشه خالیاشو اورد،نصف ابغوره ها رو میبره،نذریا رو. میبره،همش هم تایم ناهارو شام میاد،انگار هتله

من کاملا درک میکنم بخدا.منم از وقتی میاد و میره همش غیبت میکنه بد خانواده ام رو پیش زنش و شوهرم میگه ...

وقتی خوبن باهم که به ما نمیگن،فقط دعواهاشون میگن حال ادمو خراب میکنن

عصری نزدیک بود از در حیاط بیان بالا

بازم کم نیار برقارو خاموش کن جواب نده، دیگه ببینن نیستین نمیان بالا که😑

بعدش زنگ بزن بگو همسایمون گفته دزد میخواسته بیاد خونتون، ینفرو دیدم بالای دیوارتون، الکی شلوغش کن، بگو ابرو برام نمونده جلو همسایه ما خونه نبودیم گفتن شمارو دیدن پشت در که میخواستین از در بیایین بالا

زندگی همچین آش دهن سوزی هم نبود...   

یه مشت فلفل بریز تو بشقابش 😀

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
بازم کم نیار برقارو خاموش کن جواب نده، دیگه ببینن نیستین نمیان بالا که😑  بعدش زنگ بزن بگو همس ...

یبار از در اومد تو،گفت فک کردم گاز گرفتتون،منم الکی  رفته بودم حموم ،مجور شدم مو هامو خیس کردم