2777
2789
ای وای جدی میگی؟شب عقدتون بود؟چقدر بد😔😔😔

آخخخخخ ببخشید من شمارو با یه سحر دیگه اشتباه گرفتم گلم.جدی؟اتفاقا برای منم اومد😂

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه اعصاب خرد كن ،به مامانت بگو بهشون تذكر بده 

بعدشم هتل كه نداري ،ببخشيد وقتي اين قدر بي ملاحظن يه روز رك بگو شما كه اين همه مياين خونه ما ،از اين به بعد ما هم ميخوايم بازديدتون رو پس بديم ،بعدشم روزي كه تعطيلي خودت زودتر برو خونشون و مثل خودشون حتي بدتر هم رفتار كن 

وا چه اعصاب خرد كن ،به مامانت بگو بهشون تذكر بده  بعدشم هتل كه نداري ،ببخشيد وقتي اين قدر بي م ...

چون رک گفتم نزدیک بود کتک بخورم،روز تعطیلی فقط دنبال یه گوشه اروم و دنجم،که تو خونه خودمونم اینجوریه،یه وقتا سه بار در روز میاد،جالبه به اخم و تخم ما هم هیچ توجهی نمیکنه

چون رک گفتم نزدیک بود کتک بخورم،روز تعطیلی فقط دنبال یه گوشه اروم و دنجم،که تو خونه خودمونم اینجوریه ...

ببين پس خونت رو عوض كن و ادرس نده 

بعدشم بهش رك بگو ديگه خستم كردي و مهموني بسه 

وقتي من نميام خونت يعني تو هم بفهم نيااااا تا دعوتت كنن