2777
2789

من خیلی دیدم طرف مغروره کسی رو ادم حساب نمیکنه پز میده رفتاراش جوریه انگار داره با پایین تر از خودش برخورد میکنه من پیش خودم فکر میکنم خب قاعدتا نباید کسی بخواد باهاش رابطه داشته باشه ولی اتفاقا اینجور آدمها خیلی طرفدار دارن ،خیلیا باهاشون دوست میشن و رفتارهای بدشون رو هم تحمل میکنن چرااااا؟؟؟؟؟

آیا شما از این دست ادمها هستین؟؟؟ (که به افراد مغرور بیشتر بها میدید؟)

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا کلا حقیرن دوس دارن برن دم پر اینجور ادما ملیجک بشن

بعضیای دیگم پشت سر کلی حرف میزنن تو روی طرف خوبن

بعضیا دیگم مث خوده همون چس کلاسن

منم ن یکی خودشو برام بگیره محل سگ نمیذارم بش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من نه تحویلشون نمیگیرم 😐 شاید چون کشف نشده ان یکم جذاب ان ولی خب واسه من نه هرکی هرجور رفتار کنه مثل خودش برخورد میکنم

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
آدم ها جذب اعتماد به نفسش میشن و اینکه خودش رو باور داره

حب فقط که این نیست رفتارهای زننده مغرورانه هم دارن

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

خب بیاید از خودمون شروع کنیم بهشون بها ندیم چون باعث میشه به کارشون ادامه بدن و با مردم بد رفتار کنن

اره متاسفانه منم خودم جذب یه ادم مغرور میشم ولی ن در اون حد مغرور ک کسیو ادم حساب نکنه من ی دوستی داشتم چارسال تحملش کردم اخریا دیگه مث خودش رفتار کردم ناراحت شد قهر کرد منم دیگ طرفش نرفتم تو دختر دوس ندارم مثلا دوستام یا رفیقم مغرور باشن باهام وگرنه مث خودشون رفتار میکنم اما طرفی ک باهاش تو رابطه ام باید مغرور باشه ولی ن در حدی ک ادم حساب نکنه کسیو از ادمی ک همش ابراز علاقه کنه متنفرم طرف منم خیلیییی مغروره خیلیییی ها همه هم میدونن همینشم باعث شده جذبش بشم

بال و پر دادن به بعضیا توهم پرواز میده^^😸✌
اره متاسفانه منم خودم جذب یه ادم مغرور میشم ولی ن در اون حد مغرور ک کسیو ادم حساب نکنه من ی دوستی دا ...

دقیقا من کسی رو دیدم تو صورت دوستاش میزد البته اروم ولی همین رفتار رو از طرف اونا تحمل نمیکرد

دقیقا من کسی رو دیدم تو صورت دوستاش میزد البته اروم ولی همین رفتار رو از طرف اونا تحمل نمیکرد

چون بااعتماد ب نفس ب نظر میرسن ولی ب مرور زمان چون اعتماد بنفسشون آمیخته با تمسخر و حقیر کردن بقیه س اطرافیان ازش دور میشن دوستم هرجور ک هستی خودتو دوست داشته باش

چون بااعتماد ب نفس ب نظر میرسن ولی ب مرور زمان چون اعتماد بنفسشون آمیخته با تمسخر و حقیر کردن بقیه س ...

خب معمولا اگرم اون ادمها ازشون دور بشن ادمهای دیگه ای جایگزین میشن چون از این ادمها زیاده

من خودمو دوست دارم ولی حسودیم میشه که چرا باید همچین امتیازی رو اونم با رفتار بد بدست بیارن!