2777
2789
عنوان

چقدر این خوشگله اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 92 پست
در عوض امضات بی نهایت زیباس 😍

ممنون عزیزم😍💕👸🏻

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
ددسته عملی و پتانسیلش ک داشته

پتانسیل چیه عزیزم

این کوبیده از نو ساخته😂😂😂😂😂

صورتشو بشوره قشنگ دو کیلو کم میکنه

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از هر چی مژه دسته جارو و چونه نوک تیز و فک چهار گوش و لب تزریقیه متنفرم

دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و یه رنگ پوست فوق العاده شیک  اصلا یادم نمیره 😅🌹

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
وا چرا میگین زشته😐

انقد آرایش داره مصنوعی شده جوری ک نمیشه تشخیص داد واقعیه یا نقاشی

من معشوقم...معشوق یه عاشق  ما هر دو منتظر اون روزی،هستیم که دست هامون تاابد تو هم گره بخوره   برای بهم رسیدن و خوشبخت شدنمون یه صلوات بفرست   ممنونم ازت مهربون 
این دو رگه ژاپنی امریکایی رو ببین طبیعی چقد خوشگله

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
ددسته عملی و پتانسیلش ک داشته

ادم حسودی نیستم عزیزم 

اگه خوشگل بود و ب دل مینشست قطعا میگفتم زیباست 

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
عزیزم الان 2019 هستیماااااااااااا  نه قرون وسطی

چطور

این دو رگه ژاپنی امریکایی رو ببین طبیعی چقد خوشگله

شبیه عروسکه که😕😃

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و ی ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وا چرا میگین زشته😐

چون زشته😷

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟