موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 عنوان انتقال مالکیت گوشی چجوریه 269 بازدید | 4 پست من و همسرم گوشیمونو عوض کردیم باهم حالا هی پیغام میاد که تلفن سیم کارت شمارو شناسایی نمیکنه و خاموش و روشن میشه قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟ 1398/07/27 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 باید ببری همونجا که خریدی شمارت و بدی برات درس کنه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 باید ببری همونجا که خریدی شمارت و بدی برات درس کنه خیلیییی وقته خریدیم حالا با هم عوض کردیم گوشی هامونو مال اون همچین مشکلی نداره قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 3991 تو گوگل سرچ کن بهت میگهببری تعمیرگاه کلی پول ازت میگیره اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 خیلیییی وقته خریدیم حالا با هم عوض کردیم گوشی هامونو مال اون همچین مشکلی نداره باید سیم کارت خودت و بهش معرفی کنی من بردم موبایل فروشی درس کرد بزام بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩