2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نیمه دومی هستی میگی دیر رفتی؟یا کلا دیر تر از موقعی که میشده فرستادنت؟

کلاس اول که بودم دی شدم۸

هرکی۸۹ هس تو مدرسه ما یا نهمه یا دهم حتی دهه نودیا نهمن من ماه دیگه میره۱۵ اونا تازه ۱۴میشن ۱سال بزرگترم ازشون

حالا من زودتر رفتن به مدرسه را اصلا دوست ندارم و انشالله برای بچه خودم بشه همون زمان خودش میفرستم

ولی بنظرم باید نسبت به همکلاس هات عاقل تر باشی

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

کلاس اول که بودم دی شدم۸هرکی۸۹ هس تو مدرسه ما یا نهمه یا دهم حتی دهه نودیا نهمن من ماه دیگه میره۱۵ ا ...

۱سال دیر فرستادنت یک سال هم برا نیمه دومی بودنت

خیلی سخیفه که🙄

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چرا برعکس می گند اینجا

شما درسته باید به موقعش می رفتین چون از مهر تا مهر سال آینده حساب میشه از اردیبهشت به بعد اینا طفلکا از بقیه خیلی کوچکتر میشن بخصوص شهریور

حالا نمیشه کارش کرد اما خب عقل شما بیشتره

چرا برعکس می گند اینجا شما درسته باید به موقعش می رفتین چون از مهر تا مهر سال آینده حساب میشه از ارد ...

خب من نظری بدم بحث کنم اینا میخندن چون نمی فهمن ولی نهم ک بودم همه نظر میدادن و مشورت میکردیم کسی مسخره نمی کرد