2777
2789

من شوهرم اسنپ میره،همش میاد تعریف میکنه دخترا بغلش میشینن باهاش تعریف میکنن

اصن یه چیزایی میگه من حالم بد میشه ،فکرای بدی میکنم

چیکااارش کنم.

اگه مریض بود ک نمیومد تعریف کنه

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ میگه کی به اسنپ نگاه میکنه؟اصلا کسی هست با راننده ها دوست بشه خواهرم ؟کمبود داره علمی میگه

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

مگه ما خودمون با راننده اسنپا میگیم و تعریف میکنیم؟؟؟تا حالا کسی رو ندیدم با راننده اسنپ بگو بخند کنه...اتفاقا اونام هیچ حرفی نمیزنن بخاطر امتیازشون

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

شوهر همسایه ی مام اسنپ خانومش تعریف میکرد میگفت شوهرم میگه زنه اومد نشست تو ماشین یکم حرف زد و نالید از اوضاع زندگیش اخرش ک میخاست پیاده شه گفت پول ندارم جایی داری بریم ی جور دیگه حساب کنم باهات؟

فقط خاک توسرشون

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝