2777
2789

سلام دوستان من ۳۲ هفته ام و دو روز بشدت سرما خوردم و بدن درد شدیدی داشتم،تو این دو روز سه تا قرص سرماخوردگی خوردم ،حالا شنیدم که نباید بخوری

کسی بوده تو بارداریش قرص سرماخوردگی خورده باشه؟توروخدا اگر کسی تجربه داره بگه خ نگرانم 

فک کنم استامینوفن ساده فقط مجاز باشه

چرا استامینوفن نخوردی؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا بهم گفتن میشه سرماخوردگی هم بخوری ،ی استامینوفن ساده هم خوردم 

بدون مشورت با دکترت قرص سرماخوردگی خوردی؟

فک نکنم حالا با ۳ تا دونه قرص مشکلی پیش بیاد خودتو ناراحت نکن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه چیزم بگم مامان من اوایل بارداری من سرگیجه داشته دکتر بهش قرص اعصاب داده بوده اونم خورده تا اینکه سرماه فهمیده حامله اس....مامان من که طفلی خیلی خیلی نگران بوده ولی خداروشکر من نه تنها مشکلی ندارم خیلی خیلی هم باهوشم   نخواستم پز بدم ها خواستم بگم نگران نباش .....

بدون مشورت با دکترت قرص سرماخوردگی خوردی؟ فک نکنم حالا با ۳ تا دونه قرص مشکلی پیش بیاد خودتو ناراحت ...

اوایل بارداریم رفتم دکتر قرص سرماخوردگی داد،بعد من الان ازشون خوردم ،یعنی سه تا بهش آسیب نمیزنه