2777
2789
عنوان

خوراکی برای عیادت بیمار

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 25 پست

این انتخابهات واقعاً دل گرم کنندست، مخصوصاً که دوستت الان در شرایط سختی هست و نمیتونی حضوری کنارش باشی. خوراکیهایی که گرفتی مناسب و عالی ان، ولی اینا رو اضافه کنی خوبه

چند پیشنهاد کوچیک برای بهبود بستهی عیادت:

❤️ کنار چیپس، یه میانوعدهی سبکتر مثل بیسکوییت ساده، بادام یا خرما اضافه کن** – اگر دوستت جراحت داخلی یا مشکل گوارشی داشته باشه (که معمولاً بعد از تصادف احتمالش هست)، چیپس ممکنه خیلی سنگین یا نامناسب باشه.

❤️آبمیوه و کمپوت خوبه، ولی بهتره بدون گاز و ترجیحاً پرتقال یا هویج باشه** – ویتامین C و A به بهبودی کمک میکنه.

یه متن دلنشین همراه بسته بفرست حتی یه پیام کوتاه خیلی معنیداره. مثلاً:

دوست عزیزم،

شنیدم از اتفاقی که افتاد... دلم برات تنگ شد و خیلی دوست داشتم کنارت باشم، ولی چون نمیتونم حضوری بیام، این بسته رو با دلِ پر از دعا و آرزوی سلامتی برات فرستادم.

امیدوارم هر روزت از دیروزت بهتر بشه و زودتر به بهترین حالت خودت برگردی.

من همیشه کنار قلبت هستم ❤️

در کل، بستهای که فرستادی حس مهربونیت رو منتقل میکنه و کافیه، ولي اگر فرصت داشتی، یکی دو مورد بالا رو هم اضافه کن. مهمتر از همه، حضور عاطفیته، نه فقط خوراکیها 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این انتخابهایت واقعاً دلگرم کنندست، مخصوصاً که دوستت الان در شرایط سختی هست و نمیتونی حضوری کنارش باشی. خوراکیهایی که گرفتی مناسبن، ولی میتونی اینا رو هم اضافه کنی

به جای یا کنار چیپس، یه میانوعدهی سبکتر مثل بیسکوییت ساده، بادام یا خرما اضافه کن، اگر دوستت جراحت داخلی یا مشکل گوارشی داشته باشه (که معمولاً بعد از تصادف احتمالش هست)، چیپس ممکنه خیلی سنگین یا نامناسب باشه.

آبمیوه و کمپوت خوبه، ولی بهتره بدون گاز و ترجیحاً پرتقال یا هویج باشه** – ویتامین C و A به بهبودی کمک میکنه.

یه متن دلنشین همراه بسته بفرست اگه برات مینویسن مثلاً:

دوست عزیزم

شنیدم از اتفاقی که افتاد... دلم برات تنگ شد و خیلی دوست داشتم کنارت باشم، ولی چون نمیتونم حضوری بیام، این بسته رو با دلِ پر از دعا و آرزوی سلامتی برات فرستادم.

امیدوارم هر روزت از دیروزت بهتر بشه و زودتر به بهترین حالت خودت برگردی.

من همیشه کنار قلبت هستم ❤️

چیپس میخاد چیکارکمپوت آناناس بخر آب میوه بخرموز بخر

چیپس و همینجوری زدم چون دوست داره

در اصل هدفم کمپوت و آبمیوه بود

یکم پیش گفت کمپوت آناناس دوست نداره بخاطر همین

دوتا کمپوت زدم گلابی و هلو

انتخابای زیادی ندارم

چون اینترنتی دارم سفارش میدم 🥲👌

پیدا کردن اینجور خریدا تو ی شهر دیگه سخته

مثلا موز از کجا پیدا کنم اینترنتیه

این انتخابهات واقعاً دل گرم کنندست، مخصوصاً که دوستت الان در شرایط سختی هست و نمیتونی حضوری کنارش ب ...

هوش مصنوعی بود ولی چشم🥲😂

منم میخواستم کمپوت خوب بگیرم براش ولی نشد پیدا کنم انتخابا محدوده

هوش مصنوعی😂

آره آموزش درست از هوش مصنوعی 😑

بجای اینکه بیاییم اینجا متلک بشنویم که آی این آی اون.

وگرنه برای بیمار هیچچیزی بهتر از کمپوت آناناس نیست ،ابمیوه طبیعی ،و اگه مقدور باشه کله پاچه که بهبود سریعتر بیمار.

این آخری تجربی هستش.

وگرنه تو چیزی که دوستمون گفت کله پاچه نمیدن

هوش مصنوعی بود ولی چشم🥲😂منم میخواستم کمپوت خوب بگیرم براش ولی نشد پیدا کنم انتخابا محدوده

منم نگفتم نیست ،منکرش نیستم.وقتی انتخاباتت محدوده اینجا نظر نپرس.

بهترین کمپوت فقط آناناس برای بیمار عالیه.ولی شما صرفا میخواهید به دوستتون بگید یادش هستید پس نظر سنجیتون بی مورده