2777
2789
عنوان

خواهرم حامله شده ناراحتم اومده پیشمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ی دونه روداری؟اخخ توتاپیکات خوندم ی خواهرت ۶ساله ازدواج کرده بچه ۱ساله داره..گفتم اگه اونه پس بگوبااین گوچکتر برخوردکنه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خب با مادرت حرف بزن اگر در جریان اخلاقش هست 

بگو اذیت میشی اون اینجا اذیت شه خونه شوهرش هست ک بره ولی من جز خونه بابام جایی رو ندارم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مگه من روز عقدش چی کار کردم که گفت حسادت میکنی؟ همش دستور میده فکر میکنه من نفهمم خیلی بیشعوره مدام ...

ببین میگی همیشه ازش متنفر بودم، این تنفر وارد رفتارای آدم میشه ... طرفم جمعش میکنه یهو یجا یچیزی میگه ناراحت میشی! 

شما اصلا نباید حساسیت نشون بدی ، زندگیتو کن.. رو کارای خودت تمرکز کن

دستور داد انجام نده همین همین...

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
مخالفان تک فرزندی ببینین همیشه هم خواهر برادرا جون نمیدن برا هم

چند فرزندی که باعث این رفتارها نمیشه اینها ریشه تو رفتار اشتباه پدر مادرها نسبت ب بچه هاشون داره البته من خودم هم چون میترسم ناخواسته تفاوت بینشون بذارم ترجیح میدم یکی باشه

وای چرا اینقدر خواهرا بد جنس شدن.درکی از حسادت ب خواهر ندارم 

توهمه عزیزم خیلیا توهم اینو دارن آدم بهشون حسادت میکنه چون شخصیت خودشون طوریه اگه در شرایط شما بودن و شما حای اون قطعا بهتون حسادت میکردن الان فک میکنه همه اینجورن. میزان سنجششون اخلاق و رفتار خودشونه که حسودن 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
مخالفان تک فرزندی ببینین همیشه هم خواهر برادرا جون نمیدن برا هم

😁😁😁از آب گل آلود ماهی نگیر حالا 

از اون طرفم کسایی ک تک فرزندن یه مشکلاتی دارن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
همین ی دونه روداری؟اخخ توتاپیکات خوندم ی خواهرت ۶ساله ازدواج کرده بچه ۱ساله داره..گفتم اگه اونه پس ب ...

ههه دست به یکی میکنن خواستم از اونم بگم ولی دیگه واسم عادی شده الان این رو اعصابمه

مگه من روز عقدش چی کار کردم که گفت حسادت میکنی؟ همش دستور میده فکر میکنه من نفهمم خیلی بیشعوره مدام ...

احتمالا خواهرت برای اینکه روت سلطه داشته باشه اینجوری میگه تا ضعیفت کنه.عین اینجور خواهری با همین جملات من داشتم.حتی بعد ازدواجم میگفت من کلی خاستگار داشتم تو نه!!!.احتمالا زیاد خود شیفتس.خیالت جمع بیشترین‌حسادتو خودشون میکنن! این حرفها عقط برای ظعیف کردنته و تسلز بیشتر تا بتونه ازت کار بکشه.من عین شو ۲۹ سال داشتم.

خیلی حرف خواهرت زشت بوده که گفته داری به من حسودی میکنی بعضی حرفا قلب آدمو زخم میکنه و جاش هم همیشه میمونه باید بهش میگفتی حسودیم نشده و خوشحالم دیوونه مگه ما خواهر نیستیم!و اینکه یکی همش امر و نهی کنه خیلی بده پیامبر فرمودن کاراتونو تا حد امکان خودتون انجام بدین و کسایی که عزت نفس ندارن کاراشونو میدن به بقیه انجام بدن ولی شاید چون به حریم خودت راهش نمیدی و کاری باهاش نداری اذیتش میکنه بزار بهت نزدیک شه بهش بگو برای اومدن بچت لحظه شماری میکنم که بفهمه خوشحالی شاید رفتارش خوب بشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات