2777
2789
عنوان

خواهرم حامله شده ناراحتم اومده پیشمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 60 پست
ههه دست به یکی میکنن خواستم از اونم بگم ولی دیگه واسم عادی شده الان این رو اعصابمه

تو سرت به کارای خودت باشه اگه خیلی دستور داد و ناز کرد بگو از زمان حضرت آدمو حوا تا الان زادو ولد بوده کار شاقی نیست قدیمیا دوجین میاوردن.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا خواهرت برای اینکه روت سلطه داشته باشه اینجوری میگه تا ضعیفت کنه.عین اینجور خواهری با همین جم ...

انگاری یادش رفته تو یه خونه بزرگ شدیم با یه فرهنگ همینه دیگه میگن عروس بشی عوض میشی

😁😁😁از آب گل آلود ماهی نگیر حالا  از اون طرفم کسایی ک تک فرزندن یه مشکلاتی دارن

نه ماهی نمیگیرم.ولی دلیل اصلی کسانی که بیشتر از یه بچه میخوان اینه بچه تنها نمونه درحالیکه هیچ تضمینی نیست بچه ها باهم بسازن و همو دوس داشته باشن و تنها نباشن.تو همین سایت یه دور بزنی میبینی چه قدر ناراضین از خواهر برادراشون.حداقل وقتی یه دونس فقط غصه میخوره تنهاس دیگه عصه نمیخوره چرا با داشتن خواهر برادر تنهاس😂

انگاری یادش رفته تو یه خونه بزرگ شدیم با یه فرهنگ همینه دیگه میگن عروس بشی عوض میشی

فقط برای تسلط بیشتره.تنها توصیه ای بهت میکنم اینکه دنبال گشت و‌گزار با دوستات باشی .اهداف و برنامه هاتو پیش بگیری.خودش گورشو گم میکنه میره.قاطعانه جوابشو بده و بعدش ولش کن.همین

نه ماهی نمیگیرم.ولی دلیل اصلی کسانی که بیشتر از یه بچه میخوان اینه بچه تنها نمونه درحالیکه هیچ تضمین ...

یه چیز قطعی نیس که مال بعضیا خوبن بعضیا بد دیگه تربیت پدر مادر و شانس بچه ها باید دید چیه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چند سالتونه شمادوتا خواهر؟ چرا اخه اینجوریه خواهرتون؟ البته بین دوستام حسادت دیده بودم ولی نه این ...

سه تا هستیم اون بزرگه هم خیلی بده ولی خودش خیلی بدبخته از این خیانت دیده ها و شوهر بیکارا ولی کاری بهش ندارم خدا اونو زده این یکی هم داره اضافه میشه مثلا خیر سرم عروس شدن رفتن خونه شوهر

نه ماهی نمیگیرم.ولی دلیل اصلی کسانی که بیشتر از یه بچه میخوان اینه بچه تنها نمونه درحالیکه هیچ تضمین ...

دقیقا شوهر منم همینو میگه : میگه با ۵ تا برادریم اما همو نمیبینیم .از کجا معلوم این خواهر برادرشو بخاد

همه کارای خونه گردن منه خسته شدم اینقدرم ناز نازیه 

بزار خواهرزاده ات بیاد عاشقش میشی، خانم ها تو بارداری حساس ترن، کمک خواهرت میکنی اشکال نداره که، در ضمن یه کوچولوی خوشگل میاد که میشه همه دنیات، آدم بعد از بچه خودش عاشق خواهرزاده هاش میشه باورکن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
سه تا هستیم اون بزرگه هم خیلی بده ولی خودش خیلی بدبخته از این خیانت دیده ها و شوهر بیکارا ولی کاری ب ...

شما چند سالته؟ بچه آخری؟

یا اون دوتا چشم دیدن اسایش شما در منزل پدری رو ندارن.

یا شایدم ببخشیدا، شما یجورایی کلا برداشتتون غلطه از رفتارای اونا

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
 فقط برای تسلط بیشتره.تنها توصیه ای بهت میکنم اینکه دنبال گشت و‌گزار با دوستات باشی .اهداف و بر ...

دوستی ندارم اگرم پیدا کنم میخواد  زر بزنههمش میگه تنها نباید از خونه بری بیرون ...عق حالم دیگه داره از تکرار گذشته بهم میخوره سن هامونم 20 22 25