2777
2789

همیشه ازش تنفر داشتم من هیچوقت کاری به کارش نداشتم کوچکترین دخالت تو کارش نکزدم مدام توکارای من دخالت میکنه همش امر ونهی میکنه حالم ازش بهم میخوره فک میکنه از همه بالاتره نمیدونم چه بدی در حقش کردم که منو ناراحت میکنه .

یادمه روز عقدش به من گفت میدونم داری از حسادت میترکی به گریه افتادم گفتم نه گفت چرا از چشات معلومه هزار بار شوهرشو کوبوند تو سرم حال ام چهار ماه از عروسی نگذشته حامله شده حالشم خیلی خوبه مدام بمن میگه اینکار رو بکن اون کار رو نکن تو هیچی بلد نیستی منم جوابشو نمیدم بخدا یعنی بخواد حاملگی اینجا بمونه خودمو میک شم یاد حرف اش که میوفتم گریه م میگیره دلم میخواد جلو چشام نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجورایی حرفات بوی حسادت میده البته ببخشید... ولی خواهر یا برادر بزرگتر یا والدین یچیزی میگن اسمش امر و نهی نیست و کاردم زیر گلو نمیذارن... یجوری شما میگی انگار خواهرت دشمنه و تو پشت سنگری.

این تنفر تو رفتارت عیان میشه و باعث میشه خواهرتم یه حرفایی بزنه ناراحت بشی

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

خب اشتبامیکنی جوابشونمیدی. بعدم وقتی گف ازحسادت میخای بترکی نبایدگریه میکردی عین فیلم هندیامیگفتی نه باید یه جواب دندون شکن میدادی در حد بروباباگه بزنن بااین انتخابت والاحسادت کردنم داره😆😆 والاخب میخاد خاهرت باشه یاهرکی نباید بزاری باهات اینطوری رفتارشه

الهم صل علی محمد وال محمد
یجورایی حرفات بوی حسادت میده البته ببخشید... ولی خواهر یا برادر بزرگتر یا والدین یچیزی میگن اسمش امر ...

مگه من روز عقدش چی کار کردم که گفت حسادت میکنی؟ همش دستور میده فکر میکنه من نفهمم خیلی بیشعوره مدام میگه افسانه بی شوهر میمونه اینا یعنی چی؟ مثلا خواهرمه

عزیزم الان نمیتوته که تمام مدت بارداریش پیش شما باشه قطعا شوهرش بهش نیاز داره نهایت اینه نتونه غذا بپزه که مامانت بپزه براش بفرسته دیگه الان میخواد اونجا بمونه تا ماه ۹؟؟؟ 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤