طهوووووووورا۹۸ مدیر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 337 عنوان مادرهایی که کوچولو دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 17 پست پسرم رو چندروز پیش بردم پیش متخصصبراش چکاب آزمایش خون نوشت پسرم دوسال و نیمشه نمیدونم بشه ازش خون گرفت یا نه کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟؟؟مشکل خاصی هم نداره کم میخوابه دکتر گفت میخوام ببینم وضعیت آهن خونش چطوره 1398/07/27 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 تاحالا خون نگرفتم ازش الان دیگه هم ۶ماه می.یرن هم یکسالگی سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
طهوووووووورا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 337 عشقم ببرش آزمايشگاه بزرگ و معتبر اونجا مسئولاشون آموزش هاي لازم ديدن نازه خودم جاي معمولي بردم راحت ... ممنون از راهنماییتون
maman_narjes عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 4967 دختر من اولین بار هفت ماهگی آزمایش داد مگه اون موقع ندادین شما ؟ همون واسه آهن بدنه نوزادهیه بارم دو سالگی آز داد بگیر بغلت باها بازی کن براش شعر بخون سعی کن حواسشو پرت کنی هر چند الن سخته ولی سعی خودتو بکن اگه باباش میتونه حتما بگو همرات بیاد تا اون بچه رو بگیره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم