2777
2789

باید چند مرحله چرک شه و خوب بشوری تا بره

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهن اگه از اهن های که بهداشت میده ریخته که دیگه عمرا پاک بشه 

ولی این اهن های خارجی راحت لکه اش پاک میشه 

اگه لباس سفیده وایتکس بزن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

اره. نمیره. هرچی زور داشتم زدم. ازین صابون سفیدا. 

رنگ‌ قطره که یکی دوبار افتاد رو لباس بچه من به مرور رفت و بعد از اون دیگه خییییلی دقت میکردم که نریزه رو لباسش

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اهن اگه از اهن های که بهداشت میده ریخته که دیگه عمرا پاک بشه  ولی این اهن های خارجی راحت لکه ا ...

خودم خریدم. ولی ایرانیه. لباساش نو هم بود. اصابم خرده. نمیدونستم انقد نافرم میشه . دهنشو بست ریخت رو لباسش .

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
رنگ‌ قطره که یکی دوبار افتاد رو لباس بچه من به مرور رفت و بعد از اون دیگه خییییلی دقت میکردم که نریز ...

اره. باید حواسمو جمع کنم. نمیخوره.بدش میاد. ب زور باید جا کنم تو دهنش

خودم خریدم. ولی ایرانیه. لباساش نو هم بود. اصابم خرده. نمیدونستم انقد نافرم میشه . دهنشو بست ریخت رو ...

اره منم یکی از لباسای پسرم که نو بود مولتی روش ریخت رنگ زردش اصلا دیگه نرفت خیلی اعصاب خوردکنه 

اره. باید حواسمو جمع کنم. نمیخوره.بدش میاد. ب زور باید جا کنم تو دهنش

چند وقتشه؟

پسر منم به زور میخوره البته آهنشو عوض کردم اونو میخوره و مولتی رو به هزار زور و زحمت بهش میدم

اره منم یکی از لباسای پسرم که نو بود مولتی روش ریخت رنگ زردش اصلا دیگه نرفت خیلی اعصاب خوردکنه 

چقد بد. نمیدونستم اینجوریه. وگرن حواسمو جمع میکردم....

خودم خریدم. ولی ایرانیه. لباساش نو هم بود. اصابم خرده. نمیدونستم انقد نافرم میشه . دهنشو بست ریخت رو ...

ببین جوش شیرینم امتحان کن شاید پاک کرد من تاحالا امتحان نکردم ولی شنیدم 

چند وقتشه؟ پسر منم به زور میخوره البته آهنشو عوض کردم اونو میخوره و مولتی رو به هزار زور و زحمت بهش ...

منم میخام آهنشو عوض کنم. اهن چی الان. میدی؟؟؟شنیدم لیپوزوفر خوبع

مولتی مارک خوشمزه نمیشناسی؟؟؟؟