2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 30 پست
یعنی شر به پا کنن از بچه ت مهمتره  والا بلا برا من عجیبه  بگو بچه مریض بشه سخت خوبمیشه . ...

بخدا من دیر فهمیدم مریضه وگرنه اصلا بچه رو نمیدادم بغل کنه خداکنه نگرفته باشعچه اخه واقعانم سخت خوب میشه چقدددررر مردم احمقن

یعنی شر به پا کنن از بچه ت مهمتره  والا بلا برا من عجیبه  بگو بچه مریض بشه سخت خوبمیشه . ...

خب راها هاي بهتري هم هست، ميتونه بره خونه ش، يا اگه خواست بگه بهتر بگه تا دعوا نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم ناراحت بشه  قشنگ محکم بگو فلانی بچه رو بوس نکن  فعلا شما ویروس توی بدنته ...بچه ...

فکر کنم بوسش نکرد فقط بغلش (رد ولی ۸وب چ فرقی می(نه تازه اونم مطمئن نیستم بوسیدش یانه 

اگه انقدر بیفرهنگن که دعوا بشه 

شما برو خونه ت ..نمون دیگه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خب راها هاي بهتري هم هست، ميتونه بره خونه ش، يا اگه خواست بگه بهتر بگه تا دعوا نشه

خونم ۷۰۰کیلومتر فاصله داره فردا عصر حرکت میکنیم که فردا هم تعطیله نمیره سرکار

هیچ کاری از دستت بر نمیاد دیگه چ کنی زیاد حساس نباش حساس باشی زودتر میگیره 

خاک برسرم کاش نیومده بودم چیکار میکردم از کجا میدونستم سرما خورده دترن بخدا الان همش دارم نگاش میکنم میگم خدایا خودت کمک کن چون گوشش حساسه

خاک برسرم کاش نیومده بودم چیکار میکردم از کجا میدونستم سرما خورده دترن بخدا الان همش دارم نگاش میکنم ...

یکاری کن به شوهرت بگو بهش بگه فلانی حالا که سرما خوردی نزدیک بچه نشو یه وقت میگیره ما هم فردا تو راهیم  بعد به مامانش بگه ماما  میشع اسفند دود بدی به خاطر میکروب کشی که بچه نگیره ویروسشو

شوهرت چیزی نمیگه 

نه احمقه بچه ننه فقط به فکر اینکه نکنه اونا ناراحت بشن نکنه اونا تو سختی باشن نکنه فلان دیگ این وابستگی شدییدش منو دیوانه کرده هر چه قدر میگه دوست دارم هر چقدر خوبه کار میکنه همه چی فراهم میکنه شده برام حال بهم زن به خاطر همین کاراش

یکاری کن به شوهرت بگو بهش بگه فلانی حالا که سرما خوردی نزدیک بچه نشو یه وقت میگیره ما هم فردا تو راه ...

من شانس این مدل شوهرا ندارم امشب به بچه شربت دادم میگه برای چی میدی بابااا دوست داشتم خفش کنم الهی که درد بلای بچم بخوره تو سر باباش