2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم

432 بازدید | 30 پست

سلام بچها اومدم خونه مادر شوهرم برادر شوهرم سرما خورده بعد مراعات هم نمیکنه بچه رو بوس میکنه چیکار کنم چقد بعضیا بی فکرن حالا شربت سرما خوردگی بهش دادم خدایی نکرده نگیره فردا عصر هم میریم چیکار کنم میترسم سرما بخوره

بزار همش پیش خودت باشه که زیاد سمتش نره

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑 هر وقت یکی یه بیماری بگیره زیاد بهش فکر کنم یا بگم بچم نگیره میبینی گرفت همون بیماری رو زیاد توجه نکن ولی بهش بگو سرما خوردگی داری بوسش نکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وا 

چه مادری هستی شمااااا 😒

واقعا یه ادم مریض بچه ت رو بوس میکنه از ترس بدشون میادو فلان ...هیچی نمیگی 

دیگه رک گفتم تلنگر بهت بزنم ....بفهمی اشتباه ازشماست ...اون حالیش نی شما چی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
میدونم حق داری شما ولی اگه بگم شر به پا میشه

یعنی شر به پا کنن از بچه ت مهمتره 

والا بلا برا من عجیبه 

بگو بچه مریض بشه سخت خوبمیشه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

حالا اون كه كم عقلي ميكنه بماند، ولي وظيفه شماست مراقب باشي ، اگر ديدي مريضه به جوري بهونه جور كن نمون و برو ، يا يه ماسك بگير براش بگو اينو بزنين لطفا ، بزار بفهمه 

خب چه طور بگم ناراحت نشه از شانس منم فردا هم تعطیله سرکار نمیره

به جهنم ناراحت بشه 

قشنگ محکم بگو فلانی بچه رو بوس نکن 

فعلا شما ویروس توی بدنته ...بچه هم ضعیفه زود میگیره ...بچه توان ادم بالغ رو نداره که ....

تند تند صورت و دست بچه رو بشور