2777
2789
عنوان

باردار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
من ۴ ساله همینه حال و روزم هرماه هم بیشتر ماه قبلی گریه و زاری میکنم دیگه نااااا امیده ناامیدم زوره ...

یک موقع دعا میکردم خدایا بهم بچه بده ولی وقتی دیگه گفتم خدایا هرموقع خودت خواستی بهم بده 2 ماه بعدش باردار شدم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
من ۴ ساله همینه حال و روزم هرماه هم بیشتر ماه قبلی گریه و زاری میکنم دیگه نااااا امیده ناامیدم زوره ...

پس چرا تيكر بارداري داري؟؟؟؟خوب ميري دكتر؟ميگه مشكلت چيه؟؟؟چرا درمان نكردي؟يا فقط همين طور طبيعي داري اقدام ميكني؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو ترخدا من بیشتر از هر کسی حس و حال تو رو گریه و زجه زدنهای تو رو درک میکنم امضامو ببین هنور،پاکم نکردمش خدا بعد از پنج سال بهم نگاه کرد به بزرگیش باور داشته باش بهت میده شک نکن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
منم دقیقا این ماه خیلی علائم داشتم و امیدوار بودم ولی پریود شدم

خدا رو شکر تو یه بچه داری من اگه یه بچه داشتم مشکلی نداشتم دیگه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
پس چرا تيكر بارداري داري؟؟؟؟خوب ميري دكتر؟ميگه مشكلت چيه؟؟؟چرا درمان نكردي؟يا فقط همين طور طبيعي دار ...

چهارساله مگه میشه دکتر نرفت؟من سالمم همسرم مشکل داره

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
شما چند وقت اقدام بودي؟ اگه طول كشيده بوده چه جوري تونستي غلبه كني به استرس و فكر و خيال؟مثل من هم ب ...

یک سال اقدام بودم همش  اینطوری بودم فقط 2 ماه اخر دیگه گفتم بیخیال

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
من بخاطرش سفر رفتم و واقعا هم اونقد بهم خوش گذشته که فراموش کردم اما باز نشده اون روز توی یه مقاله ع ...

آره منم همينو ميگم چندين و چند زن تو فاميل و اطرافم ميشناسم با زندگي فووول استرس ولي باردار ميشن،اصلا اونايي كه از تجاوز باردار ميشن كه كلا تو استرس بودن 

به نظر من هم ربطي به استرس نداره

خوب تو اين پنج سال دكترا چي ميگفتن؟مشكلي داشتيد؟

بدون دلیل باردار نمیشدیم حتی سه دوره امپول هم زدم نشدم باز دکتر گفت بیا آی یو ای نرفتم ولش کردم انقدر با خدا حرف زدم انقدر درد و  دل کردم دیگه امسال روز اول محرم رو روزه گرفتم روضه علی اصغر هم شیر نذری دادم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدا رو شکر تو یه بچه داری من اگه یه بچه داشتم مشکلی نداشتم دیگه

دخترم به خاطر تنهایی خیلی عصبی شده مدام بهونه میگیره و باهیچکس سازگار نیست منم که کاری از دستم برنمیاد جز دکتر رفتن بیهوده

بدون دلیل باردار نمیشدیم حتی سه دوره امپول هم زدم نشدم باز دکتر گفت بیا آی یو ای نرفتم ولش کردم انقد ...

من دیگه به هیچکدوم از اینا نه اعتقاد دارم نه انجام میدم 

دخترم به خاطر تنهایی خیلی عصبی شده مدام بهونه میگیره و باهیچکس سازگار نیست منم که کاری از دستم برنمی ...

شما نرفتي دكتر؟؟؟همسرت هم بايد آزمايش بده 

چند سالتونه؟؟

اطرافيان و نگاه ها و حرفا داره پيرم ميكنه😔😔

😏این چیزا واسه منم بود دهن مردم بسته نمیشه فقط واسه خودت زندگی کن