2777
2789
سلام عزیزم میشه برای ازدواج برادرهام (مهدی و ابوالفضل)و بچه دار شدن خودم دعا کنی انشالله که حاجت روا ...

برات گفتم عزیزم

انشاالله. چراغ دلت روشن میشه و درهای رحمت و برکت براتون بازمیشه

وای چطوری بهش فک نکنم؟چرا بهش فک کنم اتفاق نمیوفته اجی؟؟واقعا اگ رهاش کنم ب سمتم میاد؟

بله ،هر چه بهش گیر بدی بیشتر ازت دور میشه ،چون هر چه بهش گیر بدی خداوند رو از تخت پادشاهی گذاشتی پایین و خواستت رو بردی بالا اما خداوند از ما میخاد اون فقط رو تخت پادشاهی باشه بنابراین مثل حضرت یعقوب ک تا زمانی که به یوسف فکر میکرد و زاری میکرد از یوسف خبری نشد ولی وقتی فهمید که یوسف رو دایم ملکه ذهنش کرده و از خداوند غافل شده بلافاصله روی آورد سمت خداوند و خداوند یوسف رو بهش داد،در حقیقت یوسف وجود یعقوب،خداوند باریتعالی بود

خداوند شنوا هست و تو خواستت رو بهش بگو اون تو رو اجابت می‌کنه بشرطی که همه وجودت بشه اون و بخاستت گیر ندی و دایم تو ذهنت حرص نخوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خووب حاجت خودت هم روا  میشه برام دعا کنی کسی که دوسش دارم برگرده و بتونم باهاش ازدواج کنم ...

برات گفتم قشنگم

انشا الله خیرو برکت ب زندگیت میاد و بهترینها برات رقم میخوره 

برات گفتم عشقم انشاالله درهای بسته برات باز میشه و غرق در آرامش میشی  ممنون از لطفی که کردی خ ...

قربونت برم انشاالله هم شما و هم همه ی عزیزانی که التماس دعا گفتن هرچه زودتر به خواسته دلشون باصلاح و مصلحت خدا برسن🌸🌸