2777
2789
دلم‌از مشکلات گرفته و از خدا گله مندم شدیییید . واسه همین خوابم نمیبره‌.

وقتی فکر و خیال داری دیگه هر کاری کنی خوابت نمیبره

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماداشتیم میخوابیدیم دزد درمونو زد ببینه کسی خونه هست یانه بعدشم فرار کرد اخه یه چن وقتیه هی میا ...

همسایه ما مزدا 3 داره.چراغای جلوشو درآوردن بردن چن شب پیش.😕

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞
وا  میگفتی مگه ساندویچ تورو خوردم

اوسکله دیگه بخدانمیکنه ادمو تشویق کنه بدتر جلو جمع ادمو ضایع میکنه هم خوردن منم دلم خواست یه نصفه خوردم اونم ناهار نخورم شامم فقط یه پیاله اش کلا توراه بودیم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

فكرم درگيره بعد زايمانم بعد طلاق چ جوري بدون پشت داشتن زندگي كنم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
والا ماداشتیم میخوابیدیم دزد درمونو زد ببینه کسی خونه هست یانه بعدشم فرار کرد اخه یه چن وقتیه هی میا ...

چه دزد مودبی در میزنه والا ما یه سری خونه بودیم یه عالمه مهمون داشتیم دزده اومد کل کفشارو بار زد برد هچکیم نفهمید 😁

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

ميشه لطفا بزني رو لينك و نقاشيمو لايك كني❤️❤️ممنون دوستم

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
همسایه ما مزدا 3 داره.چراغای جلوشو درآوردن بردن چن شب پیش.😕

دوماه پیش پشت ماشین مارو جلو درمون خالی کردن شوهرم بار شیرالات داشت ۵ملیون همرو برده بودن ۶صب  حتی شیرای خرابو که مرجوعی بود

زده به سرش

اره والا😂😂

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
شوهرم گفت دیگه من هیچی نمیگم اصلا تابلو نمیکنم مثل همه. اونم من رژیم نیستم فقط نون و برنج کم میخورم ...

من بخدا قبل از اینکه بریم مهمونی باید مثل بچه بهش گوشزد کنم همه چیزو .وگرنه گند میزنه.مثلا میگم فلان چیزو نگی پیش فلانیا.

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞