2777
2789

زن همسایم چندین بار از گوشیم زنگ زد امروز فکزکردم شوهرشه فهمیدم دوس پسر داره.میترسم شر بشه واسم هی میاد دم خونم میگه گوشیتو بده زنگ بزنم.از فکرش بی خاب شدم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه پیش پشت ماشین مارو جلو درمون خالی کردن شوهرم بار شیرالات داشت ۵ملیون همرو برده بودن ۶صب   ...

ما اومدیم تهران صندوق عقب سیسمونی بچه خواهرم بود با چه شوق و ذوقی خریده بودیمشون.دزدیدن.

چه دزد مودبی در میزنه والا ما یه سری خونه بودیم یه عالمه مهمون داشتیم دزده اومد کل کفشارو بار زد برد ...

اخه یه بار نیسکه الان کم کمش ۷.۸بار دزد زده بهمون دیگه پوست کلفت شدیم 😁

اوسکله دیگه بخدانمیکنه ادمو تشویق کنه بدتر جلو جمع ادمو ضایع میکنه هم خوردن منم دلم خواست یه نصفه خو ...

باید همشو تا آخر میخوردی واسه اونم میگرفتی میگفتی شما نخور واست خوب نیست.تو جمع به شوخی و خنده ردش میکردی بعدا حسابشو میرسیدی

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
زن همسایم چندین بار از گوشیم زنگ زد امروز فکزکردم شوهرشه فهمیدم دوس پسر داره.میترسم شر بشه واسم هی م ...

وای ندی ها میشه اش نخورده و دهن سوخته 

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤
ما اومدیم تهران صندوق عقب سیسمونی بچه خواهرم بود با چه شوق و ذوقی خریده بودیمشون.دزدیدن.

دزدحرومزاده به هیچی رحم نمیکنه دوروز پیش درخونمونو باز کردن کتونیای نو شوهرمو بردن بجاش یه کتونی کهنه گندیده گذاشتن به همین راحتی اونم چی وسط روز

وای ندی ها میشه اش نخورده و دهن سوخته 

نمیدونستم.دیدم دوتا شماره مختلف زنگ زده ب دومی همش یواش یواش حرف میزد میخندید شاید قسم بخورم بگم چهاربار اومد گفت گوشیتو بده

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
حامله هستی؟؟میخوای طلاقم بگیری؟؟چرا اخه

شوهرم خيانت كاره بيكاره ديروز دعوامون شد زدتم منم گفتم تا زايمان بصبر بچه بدنيا اومد جداشيم ي سريم رفته بود توي بارداري سه ماه ولم كرده بود با ي زن رفت خريت كردم باز قبولش كردم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
دزدحرومزاده به هیچی رحم نمیکنه دوروز پیش درخونمونو باز کردن کتونیای نو شوهرمو بردن بجاش یه کتونی کهن ...

اینو کجای دلم بذارم یه چیزیو جا میذارن و میرن فک کنم میخوان عذاب وجدان نگیرن😁

شوهرم خيانت كاره بيكاره ديروز دعوامون شد زدتم منم گفتم تا زايمان بصبر بچه بدنيا اومد جداشيم ي سريم ر ...

وای عزیزم خدا کمکت کنه ایشالا هرچی خیرته اتفاق بیفته برات میخوای بچه رو چیکار کنی؟