2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم

482 بازدید | 86 پست

من یکسال ازدواج کردم و دوسال عقد بودم.. خانواده شوهرم ی دوره خانوادگی پرجمعیت دارن که به جز سال اول عقد که اونم به اصرار خودشون و به اسم پاگشا بود دیگه توش شرکت نکردیم چون ن دوست داشتم باهاشون رفت وامد کنم ن شرایط پذیرایی از ی جمع 50شصت نفری دارم هم خونه کوچیک هم واقعا مالی بهم فشار میاد.. و امشب مادرشوهرم گفت این دفه میخایم بیایم خونه شما.. واقعا مادر انقد بی درک و نفهم.. زن ناحسابی تو که شرایط پسرت میدونی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو به مادرش بگه نمیتونم پذیرایی کنم میخواین بیاین ولی پذیرایی با خودت 

نمیاد آن شاالله

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

خانواده شوهرم از لحاظ مالی مشکلی ندارن خودشون و هیچ کمکی هم نمیکن.. هیچ کمکی هااااااا... بهش میگم من شرایطشو ندارم مادر.. میگه چهار تا کارگر بگیر هم اون شب هم فردا... ینی واقعا خودش نمیفهمه ما توانایی مالی اینکار نداریم

اینقد از این مدل دورهمی ها بدم میاد بابا شاید یکی نمیتونه اصلا میتونه دوس نداره وقتی هم شرکت نکنی تو دورهمی ها خودشون دیگه بدتر آدم میسوزه.چه مادرشوهرت بی فکره هاااا

ما آبادانیا   
اینقد از این مدل دورهمی ها بدم میاد بابا شاید یکی نمیتونه اصلا میتونه دوس نداره وقتی هم شرکت نکنی تو ...

من دو سال نمیرم دورهمی...فقط وقتی خونه مادرشوهرم بود رفتیم... واقعا چقد همشون بی درکن ما جوونیم اول زندگیمونه