2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 86 پست

واسه جهاز همون سه سال پیش صد تومن داد پدرم که اونموقع حدود هفتاد تومن وسیله خریدم.. سی تومن داشتم تو بانک و اشتباه کردم تو گرونی طلا خریدم.. به عنوان سرمایه... صبح روز پاتختی مادر شوهرم با کارت بانکیش اومد به شوهرم میگه پسرم اگه چیزی کم آبروت میره برو بخر... حالا کل جهاز سلیقه من وشوهرم بود بدون دخالت خانواده.. و اینکه سه تا کالا داماد انقد نخریدن تا هفته آخر عروسی اونم کردن دوتا کالا ی یخچال و TV بدرد نخور خریدن

گفتم نوه پسری که نیست.. گفت بابات که پسر نداره.. میخاد ببره با خودش مگه.. خب خرج نوشو بده

ببره با خودش چیه بی ادب پررو به تو چه پدرم میخاد سرمایشو چی کار کنه 

اینا کین دیگه 

حرفاشو به شوهرت بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید منظوری نداره مدل حرف زدنش همینه   از اونایی هستن کعه همش میخان بگن ما برتریم ما همه ...

منظور حتمن دارن چون خیلی وقتا تو مهمونی از استاد دانشگاه ها بد میگن ک بی سوادن.. حقوقشون کم.. گدا گشنن و موقع حرف زدن زل میزنن تو چشم من

ببره با خودش چیه بی ادب پررو به تو چه پدرم میخاد سرمایشو چی کار کنه  اینا کین دیگه  حرفا ...

خیلی بی ادبن.. شوهرم میدونه بهم حق میده رفت وامد کم کردیم خیلی.. حتی اعتراض میکنه بهشون.. تهش میگن مگه حرف بدی زدیم حقیقت گفتیم شما حساس وزود رنجین

واقعا نمیدونم باهاشون چیکار کنم دیگه... 

ببخشید مثل این که نت قطع شد هر چی پیام دادم ارور میداد

باید با مشاور خوب مشورت کنی 

شما نمتونی طرز فکرشونو عوض کنی در مقابل باید رفتارایی داشته باشی که بتونی حرفتو هم مودبانه بگی هم احترامشونو نگه داری چون اخلاقت نشونه خانوادته

اگه تهرانی مشاور خوب پیدا کن برو 

ببخشید مثل این که نت قطع شد هر چی پیام دادم ارور میداد باید با مشاور خوب مشورت کنی  شما نمتون ...

مشاوره میرم.. ونظر مشاورم بود همسرم بره سربازی و زودتر بریم از این شهر... مشاورم میگه اینا به هیچ عنوان درست نمیشن.. 

ببخشید مثل این که نت قطع شد هر چی پیام دادم ارور میداد باید با مشاور خوب مشورت کنی  شما نمتون ...

مثل ی برده از همسرم کار میکشن... ساخت وساز.. کارای خونشون... آخرش هم ی پول کم... شوهرم خودش هم خستست ازشون.. مشاورم میگفت همسرت تمام جلسات ک تنها میاد و گریه میکنه.. ببین چین که اشک مرد درمیارن

مشاوره میرم.. ونظر مشاورم بود همسرم بره سربازی و زودتر بریم از این شهر... مشاورم میگه اینا به هیچ عن ...

راستم میگه 

خودمم رشته تحصیلیم مشاوره ست 

چه جالب مشاور بهتون راهکار داده که برین از این شهر حریف اینا نشده 

انشالله هر جا هستین خوشبخت باشین 

خدارو شکر شوهرت با توئه و درکت میکنه

راستم میگه  خودمم رشته تحصیلیم مشاوره ست  چه جالب مشاور بهتون راهکار داده که برین از این ...

این چهارمین مشاوری که گفته تنها راه استقلال مالی شما و دور شدن از خانواده همسرت... 

راستم میگه  خودمم رشته تحصیلیم مشاوره ست  چه جالب مشاور بهتون راهکار داده که برین از این ...

انشالله عزیزم.. خدا کنه تموم شه این سختی وجهنم.. من دارم درس میخونم عمران خوندم میخام کنکور تجربی بدم میدونم زمان میبره و هدف بلند مدتی.. شاید عقده ای شدم و این خانواده.