2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 86 پست
همه ی اینایی که اینجا نوشتی بهش بگو

امشب چندبار گفتم... میگفت حتمن مگه باید دوره میومدین.. چ حساب کتابی میکنی

عموها و پسرعموهای شوهرت دارن میان خونت مهمونی باید بگی بالای سر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال نمیرم دورهمی...فقط وقتی خونه مادرشوهرم بود رفتیم... واقعا چقد همشون بی درکن ما جوونیم اول ...

ماهم دقیقا همچین دورهمی داشتیم الانم دارن با عموها همسرم اول شام میخورن بعد صندوق خونگی هر دفه هم شام و پذیرایی با یه نفرهما کلا نرفتیم اصلا فقط یبار که دعوتی مادرشوهرم بود رفتم اونم بیشتر برا کمک فقط اسممون تو صندوق بود ولی آخرش رفت مهمونی تو پاچمون منم برا 50 نفر با بدبختی غذا درست کردم تو خونه 80 متری.هوا سرد بود گفتم آش درست کنم گفتن نه چیه آش از قبل هم میپرسن اعلام میکنن که شام چیه

ما آبادانیا   

من پدر همسرم پزشک متخصص.. خونه چند هزار متری داره... بعد به ما ی خونه 90متری یک خوابه داده اونم با منت و تا ی چیزی میشه میگه برین اجاره.. اصلا درکی از سختی مالی نداره مادرشوهرم... 

من پدر همسرم پزشک متخصص.. خونه چند هزار متری داره... بعد به ما ی خونه 90متری یک خوابه داده اونم با م ...

همسرت چکارس؟؟ خب دیگه زن دکتر بوده خورده پاشیده تو فشار مالی نبوده بفهمه لای پر قو بوده همیشه

ما آبادانیا   
همسرت چکارس؟؟ خب دیگه زن دکتر بوده خورده پاشیده تو فشار مالی نبوده بفهمه لای پر قو بوده همیشه

عمران خونده و واسه باباش ساخت وساز میکنه.. و هیچی بهش نمیدن جز ی حقوق کم تا همین ماه 1300بود این ماه دو نیم دادن

چه ظلمن 

بخدا قرعه کشی 2میلیونه باید بزاریش کنار واسه شام دورهمی صندوقشون.صندوق گذاشتیم واسه پس انداز ولی باید بدیمش شام.بعد خودشون قشنگ میگن سری بعد نوبت شماس منم اصلا نرفتم که مهمونی ندم ولی همسرم موند تو رو دروایسی

ما آبادانیا   
دقییییقااا میخاد پز بده 

از حرف زدنت معلوم بود مادرشوهره پیخاد پز بده 

احساس میکنم میخاد به فامیل ثابت کنه سیاست دارم که اینا جون تو دوره نیومدن ولی من کاری کردم که اینا دعوت کنن یترو عروسم تسلط دارم یه جوری میخاد بچزونه 

احساسم اینه شاید غلطه بدبین نشو یه وقت