2777
2789

خیلی ضایع بود 

از فرداش تو اتوبوسی ک من بودم سوار نمیشدن 😶😶😶

ی بارم داشتم با راننده اتوبوس حرف میزدم 

ی پسره با من پیاده شد و پشت سرم حرفایی ک ب راننده گفتمو بلند بلند میگفت و مسخره میکرد 

برگشتم گفتم برو از اون بچه قشنگ اتوبوس(اون پسره ک زدمش)و رفیقاش بپرس چجوری پارش کردم 

نکنه تو هم دلت کتک میخواد؟

کلا دیگه اون پسره رو هم ندیدم 

کلا فازم کتک کاری بود😑😶دخترا رو هم میزدم

کیف من همیشه تا زانوم میومد😂😂😂هرکی کیفش پایین تر بود شاخ تر بود😂

اصن کیفه باید با با سن طرف تاب بازی می‌کرد وگرن نمیشد🤣🤣🤣

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خیلی خودمو مغرور نشون میدادم تو راه مدرسه با دخترا یهو یه پسر بدنساز رد شد عظلاتش بیرون زده بود گفتم جوووووووون یهو معاونمون از پشت گفت جونت بی بلا دخترم 😅

دیگه هیچ زخم زبونی منو زمین نمیزنه   

یهبار رفتم سر صف برنامه اجرا کنم از خودم چه چیزا که درنیاوردم وای هنوزم بهش فکر میکنم خجالت میکشم

دعای روز پنجشنبه😂😂😂تازه برنامه ای هم نداشتم اصلا بااسترسم حرف میزدم😂

همه کارای بچه هارو من انجام دادم انقد که ماشالله سر به راه بودم

اره منم کولمو تا ته میکشیدم پایین ک دیگه خیلی خفن باشم😂

شما هم به کولتون ازین عروسک گنده ها آویزون میکردین؟؟؟

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙
شلوار مدرسمو تنگ کرده بودم شده بود لوله تفنگی مدیرمون یه شلوار کردی نمیدونم از کجا پیدا کرد داد بهم ...

ما صبحا پامیشدیم ب چ بدبختی شلوارو پامون میکردیم اخه بالا نمیرفت .همیشه خداهم خشتکا پاره میشد از بس تنگ کرده بودیم.یکی از بچه ها بود از پشت خشتک شلوار تا جلوش پاره شد فقط ب کش وصل بود شلواره😂😂😂😂😂

سلام ملیکم

مال من سوتی نیست  بیشتر ضایع شدنه داشتم از مدرسه بر میکشتم همینجور که رد میشدم برگ درختا رو میکندم و رد میشدم خیابونم شلوغغ دو تا پسر که رو موتور بودن رد شدن منم در حال برگ کندن و قدم زدن یه صدا  گفتن بعععععععع من کلا از اون روز با درختا کاری ندارم

من همیشه پیکسل میزدم بهش ب ی ذره کیف ۲۰ تا پیکسل میزدم😅

😂😂😂😂دوران ما عروسک آویزون میکردن هرچی عروسک گنده تر خفنتر

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙