2777
2789

میرفتیم در دفتر ببینیم معلما چی میخورن بعد میرفتیم میگفتیم آره فلانی مفت خور داشت ساندیس میخورد😂😂😂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عاشق معلم ریاضی دوم دبیرستانم شدم یه آرایش خز اکلیلیم میکردم با ریمل خشک شده بدون رژ😂 و فکر میکردم ...

بعد همه معلما دبیرستان زن دارن منم دلبری می کرد یک عاشقی شده بود 😟🙄

دیگه هیچ زخم زبونی منو زمین نمیزنه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر سرم از یه پسره که سرکوچه مدرسه مون شیرینی فروشی داشت خوشم اومده بود روزایی ک امتحان داشیم و ساعتای 8 میرفتیم به دوستام میگفتم وااای من هوس بستنی کردم که برم اون پسره ی داغونو ببینم اخه کدوم مونگولی سر صبح بستنی میخوره

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
اوه شت😐😐😂😂این معلم من مجرد بود تو مدرسه نبود آموزشگاه بود

خخخخخ خوبه لااقل مال تو مجرد بوده من با مانتو شلوار مدرسه مقنعه دل بردم خواهر یاد بگیر اها راستی سیبیلامو یادم رفت بگم

دیگه هیچ زخم زبونی منو زمین نمیزنه   
اون موقع کیف لی تازه مد شده بود بند کیفو تا زیر ک ونمون میاوردیم وقتی راه میرفتیم مث اوسکلا بودیم ول ...

کیف من همیشه تا زانوم میومد😂😂😂هرکی کیفش پایین تر بود شاخ تر بود😂

عاقا چرا ما از اول دوران تحصیل تا آخرش هیچ معلم مردی نداشتیم؟؟؟ تبعیض تا چه حد؟تنها مذکر مدرسمون بابای مدرسه بود با اون آخونده ک پیش نمازمون بود.یعنی چی شما دبیر مرد داشتین؟؟؟ من اعتراض دارم

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙
خخخخخ خوبه لااقل مال تو مجرد بوده من با مانتو شلوار مدرسه مقنعه دل بردم خواهر یاد بگیر اها راستی سیب ...

منم سیبیل داشتم🤦‍♀️😂یه پنکک اکلیلی میزدم صورتم عین گچ میشد احتمالا سیبیلامم تابلوتر میشد😂😂😂

شلوار مدرسمو تنگ کرده بودم شده بود لوله تفنگی مدیرمون یه شلوار کردی نمیدونم از کجا پیدا کرد داد بهم واااای سوژه مدرسه بودم شلوار خودمو از زیر میپوشیدم تعطیل ک میشدیم عوضش میکردم

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍