2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون محدودتون کنه

2574 بازدید | 188 پست

بعد با هیچکس حق معاشرت نداشته باشید مثلا خاله عمه عمو دختردایی دوست و رفیق و....

حتی وقتی مادرتم بهت زنگ بزنه هی ی جوری غر بزنه و رفتار کنه ک ینی بدش میاد

نزاره بیرون بری خودت تنها یا با دوست و فامیل

بعد وقتی اعتراض میکنی بگه خب برو خونه خواهرم برو خونه مادرم پیش اونا حوصلت سر نره

سر کار نزاره بری و همه جوری محدودت کنه

تو خانوادشون هم این چیزا خیلیییی طبیعی باشه جوری ک اگه بخای اعتراض کنی تعجب کنن

میرید پیش دعا نویس؟؟؟؟(نگید نکن و اینا شما جای من نیستید واقعا)

طلاق اصلا اصلا اصلا نمیتونم بگیرم هییییچچچ کسو ندارم شوهرمم ب این خاطر داره سو استفاده میکنه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم پیش قاضی دادگاه طلاق

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

کسیم نداشته باشم خودمو لایق این زندگی نمی‌بینم جدا میشم هر جوری که شده

خب کسیو نداشته باشی کجا میری؟ بخدا من از خدامه فرااار کنم ولی هرچی دودوتا چهار تا میکنم اصن ی درصدم امکانش نیست

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نهدعا نویس بدتر میکنه بهتر نمیشه

پس چرا تو اطرافیان دیدم ک بهتر شدن؟

همین فامیل شوهرم شوهرش تو تعصب چیزی از شوهر من کم نداشت رفته واسش دعا گرفته شوهرش مثل موم تو دستشه نمیتونه حتی ی کلمه بهش بگه نه

میرم پیش قاضی دادگاه طلاق

باتوجه ب شرایطی ک هست ب هیچ وجه نمیشه ب هیچ وجههه

پامو میکنم دهنش بخاد منو محدود کنه

باتوجه ب این شرایطی ک هست اصلا راهی نداره  

راه چاره نمیدونم چیه

خب کسیو نداشته باشی کجا میری؟ بخدا من از خدامه فرااار کنم ولی هرچی دودوتا چهار تا میکنم اصن ی درصدم ...

نمیدونم یکاری میکنم میرم پرستاری کار میکنم که بم جا هم بدن هرکاری میکنم ولی اینطوری زندگی خیلی سخته اصلا نمیشه زندگی کرد پیر میشی 

ب خدا توکل کن 

وقتی بری پیش دعا نویس خدا میگه این ب دعا نویس بیشتر از من اعتماد داره میزارم ب حال خودش 

خدا خودش یه چیزایی میدونه حتمن 

اصلا شاید داره امتحانت میکنه که تو چنین شرایطی چکار میکنی 

ب خدا توکل میکنی

یا ب دعا نویس و این و اون 

نمیدونم یکاری میکنم میرم پرستاری کار میکنم که بم جا هم بدن هرکاری میکنم ولی اینطوری زندگی خیلی سخته ...

من ۲۱ سالمه باورت میشه حس میکنم ۷۰ سالمه؟؟؟؟

تو شهر ما اصن از این شغلا نیست خیلییییی کمه گیر نمیاد

ب خدا توکل کن وقتی بری پیش دعا نویس خدا میگه این ب دعا نویس بیشتر از من اعتماد داره میزارم ب حال خود ...

خب من چهار ساله توکلم ب خدا بوده الانم هست ولی واقعا دارم تلف میشم دارم دق میکنم 

چیکار کنم.....

طلاق انسان محدود کننده مریض روحی روانی داره احتمالا

اره دیگه روانش مشکل داره